.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

sgastqvane na kosata

az sam mom4e i iam mn rqdka kosa.iskam da se sgasti ima li na4in i kolko vreme otnema da ima rezultat ?

Голям фен
    mdam ima na4in no ne e mnogo priqten i nz dali 6te ti dopadne.Na4i pravi se smes ot mas i gas.vtriva6 go v korenite na kosata i stoi6 izvestno vreme ot 15-30 min nai-mnogo.Sled tove se izmiva6 mnogo dobre za6toto gasta e s mnogo ostra mirizma.Za predpo4itane pravi procedurata kogato ne ti se nalaga da izliza6 sled tova.Naprimerno ve4er predi lqgane.Ako iska6 vav smesta ot mas i gas pribavqi i malko 6ampoan za da otbiva leko mirizmata ot gasta.EFEKTA E GARANTIRAN apak za rezultata..ti sam 6te zabeleji6,no ne se iziskva mnogo vreme za 1-2 meseca trqa da ima6 zna4itelno podobrenie aide uspeh
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Guest
    a kolko pati v meseca trea da go prava tova ?

Чувал съм, че при бръснене се сгъстява.

Тя и моята е малко рядка, де, ама не ми пречи, не съм работил изобщо по въпроса.

Голям фен
    mi po 2-3 pyti v sedmicata
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Има и друг вариянт, даже съм го правила Значи правиш си отвара от листа от брашлян и след всяко къпане на косата с едно памуче втриваш в корените.не мирише и не е неприятно.Лично аз имах косопад и доста ми оредя косата и от бабичките на село науччих че това спира косопада и сгъстява косата .Вече втори месец се мажа и косопада спря още на 3тата седмица а сега косата ми е значително по гъста Опитай, нищо не губиш

Guest
    a taqotvara ot bra6lqna kak se pravi to4no ?

Guest
    ТРИВИТАМИНОЛА е във вид на олио и струва около 5 лв., която доза стига за около 10 намазвания - зависи от дължината на косата.
    Маската е следната:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л мас
    1 суп.л ракия
    1 суп.л оцет
    2-3 капки газ.
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ТРИВИТАМИНОЛА е във вид на олио и струва около 5 лв., която доза стига за около 10 намазвания - зависи от дължината на косата.
    Маската е следната:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л мас
    1 суп.л ракия
    1 суп.л оцет
    2-3 капки газ.
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.
    towa naiastina deistva....no moje i samo s trivitaminol da se majesh

Цитирай Първоначално написано от warp
    Чувал съм, че при бръснене се сгъстява.

Тя и моята е малко рядка, де, ама не ми пречи, не съм работил изобщо по въпроса.
    o tazi pri4eska mn`shte i utiva na avtorkata az ne sum se zanimavala s takiva neshta.. ot baba mi si imam gusta kosa.. ne e mn`hubavo da ti kaja.. 4uvvala sum 4e s qice kato se kupesh mojesh da si q namejesh kato shampoan ama... za mirisa nz .. ne sum go probvala

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Има и друг вариянт, даже съм го правила Значи правиш си отвара от листа от брашлян и след всяко къпане на косата с едно памуче втриваш в корените.не мирише и не е неприятно.Лично аз имах косопад и доста ми оредя косата и от бабичките на село науччих че това спира косопада и сгъстява косата .Вече втори месец се мажа и косопада спря още на 3тата седмица а сега косата ми е значително по гъста Опитай, нищо не губиш
    А от къде го взимаш тоя бръшлян, ото аз веднъж питах в една дрогерия и ми азаха че тая билка въобще не я събирали препоръчаха ми коприва вместо бръшлян

Мега фен Аватара на koalka
    Ако ти е дълга може да е рядка, защото е възможно да ти е изтощена.По-добре я подстрижи малко по-късо примерно и виж какъв ще е ефекта.Иначе като цяло си е въпрос до коса.

Guest
    Vichy imat serum za oredqla kosa s koito se kapva6 po nqkolko kapki v korenite.Ima go v dobrite apteki i struva okolo 50 leva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си