- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнува ме от най-добрия си приятел
Здравейте! Нещата между мен и гаджето ми се обтегнаха адски много покрай най-добрия му приятел.
Постоянно излизаме тримата и приятеля му е много забавен и ме кара да се смея от сърце. Просто е страхотен, но това не означава че съм хлътнала или нещо подобно. Вярна съм си на моето момче, но той ме ревнува от него и постоянно ме разпитва какво изпитвам към него и защо съм била толкова мила към приятеля му. Не ми вярва за абсолютно нищо, а най-лошото е че приятеля му май не ме харесва просто като приятелка.![]()
Гаджето ми и той друг... постоянно ни зарязва двамата сами и духва на някъде и после: "Какво прави с него??!" аз го попитах: "Като толкоз те е страх и не ми вярваш защо постоянно ни оставяш сами!!! И защо винаги излизаме тримата!!!"Той каза, че не можел да оставя приятеля си сам, обаче много го било страх понеже аз съм го харесвала моля ви се (приятеля му) и сигурно съм му изневерявала с него!!!
![]()
Днеска историята се повтори: пак ни заряза сами двамата у тях и приятеля му се развика от терасата:
"Сега приятелката ти ще разбере какво е истински секс мой човек!"
Дръпна ме през кръста и ме повлече към спалнята. Нищо не направихме... ама това ме озадъчи страшно. После пак истерии от страна на гаджето ми... писна ми!!! Как да изляза от тоя порочен кръг!!!
Sledvashtiq put kato gadjeto ti reshi da izlezete 3-mata mu kaji,4e ne ti se izliza s priqtelq my...taka gadjeto ti 6te si pomisli 4e naistina ne go like
Opitai se da izbqgvash priqtelq my ,jertvai se...![]()
Mislq 4e tova e doosta sladko.Tolkova da te revnyva (normalno e da ti pisne ),no ako bqx na tvoe mqsto bix se opitala da pokaja na gadjeto si 4e toi e edinstveniq...
Vij go ot dobrata mu strana poone taka si sigorna 4e te obichakusmet!
Еми покажи му ,че не ти пука за приятеля му...това е като му обръщаш прекалено много внимание и той си мисли разни неща.... за това просто му докажи че той е единствен за теб и ,че го обичаш.Не ти вярва достатъчно в предвид държанието ти пред приятеля му а може би и пред другите.Успех!
Za6to po dqvoliote vi ostavq samo dvamataKaji mu 4e kato izlizate ti iska6 da si s nego...a ne s priqtelq mu....a ako pak onq ti se natiska mu za6levi edin
![]()
Според мен защото му е гадно като вижда ,че и е хубаво с приятеля му .... изпитва гняв може би и иска да види що за стока е ... дали ще сгреши ...
Навий го за 3ка
Не шегата на страна ....
Кофти приятеля ти е бил нараняван ... от друго момиче и сега го е страх да нестане пак така и да загуби и ТЕБ и ПРИЯТЕЛЯ СИ!!!
Мисля, че трябва да поговорите 3та и ако трябва ... се одръпни и неразваляй тяхното приятелство или обясни на приятеля му, че неискаш да имаш нищо общо с него...
Аз не мога да си го обясня тва, а и ти не си ни го обяснила. Как всеки път твоя приятел те оставя с неговия, и после ти вдига скандали? А защо ти седиш с неговия приятел, а не отидеш с него? Иначе така, много ясно, че ще създава проблеми. Ама че гадория е тва.
хаха,интересна история.Излизайте само двамката,бе!Може пък и твойто момче да иска да те пробва да види какво ще направиш на саме и да знае дали да ти има доверие.
П.П. Аз на твое място бих тръгнала с приятеля му.Та той ще се дуржи с теб,като с принцеса![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Най-добрия му приятел определено иска да го накара да ревнува, защото той те харесва, както разбрах.Донякъде за тея скандали сама си си виновна.Дръж се малк по-дистанцирано с приятеля му, за да не възникват въпроси, които не казвам, че са основателни.
Приятелят ви не е прав, че ви оставя двамата и ти прави проблем после, но пък и ти-защо оставаш с приятеля му?Отиваш си и ти, а не стой при него, толкова ли е трудно да се сетиш?Обаче той е много глупав-как може да ви оставя у вас, сами при това....не мога да си обясня.Същото, което ти казах малко по-горе.Ставаш и си излизаш и отиваш някъде, а не да стоиш при него.И от този порочен кръг ще излезеш, като разбереш как трябва да се справяш с положението.
Покажи му темата...
Или просто му напиши писмо в което му искаш съвет... и така да си изкажеш всяка своя мисъл в това писмо без да може да те прекъсне и прочие.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
izob6to ne si napraih truda da pro4eta drugite mneniq no 6te ti kaja 4e i az imam su6tiq problem.... priqtelq mu e mnogo zabaven i mil i na mene mi e mnogo hubavo v negova kompaniq..no gadjeto e mn revnivo..daje te sa bqha skarali jestoko mi...o6te sum si s mom4eto no... toi produljava da ne mi vqrva... znam 4e v momenta s ni6to ne pomagam no iskah ti kaja 4e ne si edinstvena)))
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Защо след като няма доверие в теб продължава да те оставя сама с приятеля му???Ако той има достатъчно доверие в теб няма постоянно да ти прави тея проблеми,но изглежда че не е така... Какво да ти кажа следващия път като те помоли да излизате му кажи че не ти се излиза с проятеля му,а му кажи че искаш да сте само двамата.Аз лично така процедирам с приятеля ми като излизаме сме си само двамата независимо каде ходим...
ами явно той просто си е ревнив...а и приятелят ти го дразни доста и аз бих ревнувала покажи му 4е ти харесваш само него....и не би го сменила за нищо на света и дори целия свят да те харесва ти харесваш само него!
Е да, ама едва ли ще чете до края... Нали ги знаеш някои колко са капризни и ученолюбиви...Първоначално написано от Crazy`Witch
въобще може и ред да не прочете
![]()