- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнува ме от най-добрия си приятел
Здравейте! Нещата между мен и гаджето ми се обтегнаха адски много покрай най-добрия му приятел.
Постоянно излизаме тримата и приятеля му е много забавен и ме кара да се смея от сърце. Просто е страхотен, но това не означава че съм хлътнала или нещо подобно. Вярна съм си на моето момче, но той ме ревнува от него и постоянно ме разпитва какво изпитвам към него и защо съм била толкова мила към приятеля му. Не ми вярва за абсолютно нищо, а най-лошото е че приятеля му май не ме харесва просто като приятелка.![]()
Гаджето ми и той друг... постоянно ни зарязва двамата сами и духва на някъде и после: "Какво прави с него??!" аз го попитах: "Като толкоз те е страх и не ми вярваш защо постоянно ни оставяш сами!!! И защо винаги излизаме тримата!!!"Той каза, че не можел да оставя приятеля си сам, обаче много го било страх понеже аз съм го харесвала моля ви се (приятеля му) и сигурно съм му изневерявала с него!!!
![]()
Днеска историята се повтори: пак ни заряза сами двамата у тях и приятеля му се развика от терасата:
"Сега приятелката ти ще разбере какво е истински секс мой човек!"
Дръпна ме през кръста и ме повлече към спалнята. Нищо не направихме... ама това ме озадъчи страшно. После пак истерии от страна на гаджето ми... писна ми!!! Как да изляза от тоя порочен кръг!!!