- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя вече ?
такъв е живота ма някои играят с Cheatoveи става много яко .
Добре да пробваме един експеримент поне да видя наистина какво ми е имали едно свестно момиче , което да може да ми напише в скайпа
skype: mastermarik ей така да поговориме , след време ако иска и да се видиме и просто наистина да ми каже Какво ми е какво не ми харесва , какво и харесва ей така много ми се ще ама разбира се това няма да стане![]()
хахахаха да не остане назад =D>
Rise Agains't ti si ujasen e izlezte dvama idete nqkade zapoznaite se s nekvi hora tam![]()
Момче, и без да съм излизал с теб и без да съм жена, ще ти кажа какво не ти харесват.
Мразя да давам съвети и да обяснявам някому истини за света около него, но реших, че определено ти трябва помощ. Така че слушай..
Жените, момче, не харесват лиглъовци. Не харесват женчовци. Не харесват мекотела. Не харесват скучни и неинтригуващи личности. Накратко - не харесват загубеняци. А с риск да те обидя - в момента ти си точно това.
Мислиш, че врънкането по форумите може да ти помогне? Че ще намериш реална съпричастност? Че ще се измъкнеш от калта? Тц, тц, тц..
Виж, жените са нелогични същества. Мозъците ни са устроени различно. И докато мъжа иска бира, футбол и яка свирка, жената има нужда от други неща. Следиш ли ми мисълта? Това, което ТИ желаеш не е същото, което ТЯ желае.
Какво следва от това ли? Ами ти самият си си прекрасен пример - типично "добро момче", сигурно притежаваш доста качества - може да си умен, внимателен, нежен, романтичен и т.н. и т.н. Хмм, е и, ще ме питаш? Нали уж момичетата търсят това? Ще се наложи да те разочаровам и да ти кажа, че не е точно така. Всъщност е доста далеч от истината.
Остави "разбитите от живота" 14-годишни лигли да пишат малоумна поезия и да пълнят форумите с трагедиите си. Остави приказките на жените за принца на бял кон, който ги обгражда с всепоглъщаша любов. ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА! Разбираш ли? НЕ ИСКАТ. Ако трябва, повтаряй си го всяка вечер преди лягане..
Тук естествено на дневен ред идва въпроса - е какво тогава искат? Отговорът е елементарен - искат краката им да се подкосяват само при гледката на "възлюбения им". А какво кара краката им да се подкосят и евентуално да се отворят на по-късен етап ли? Ами доста неща, като основните са - самоуверност, хладнокръвие, загадъчност, непредвидимост, свеж хумор. А сега кажи ти колко от тях притежаваш? Жената трябва да разбере, че до нея седи един истински ШИБАН МЪЖ! Не путъо, който задоволява всичките й смешни прищевки и я преследва като обезумял. Подобно поведение е абсолютно отблъскващо за фемините.
Трябва да си джентълмен при всякакви обстоятелства, но и мъж при всякакви обстоятелства. А границата е много тънка - между света на безинтересното мекотело и груб темерут.
Престани да им говориш за обич, престани да ги обсипваш с комплименти, престани да ги преследваш и престани да бъдеш жалък, мамка му! Знам, че човек не се променя за ден, нито за седмица, но ако не опиташ.. Ами ще си останеш загубеняк.
ТИ не си с нищо по-лош от всяка издокарана кучка на улицата. Просто мозъка ти е в режим "не я заслужавам", а този режим е пагубен. ТЕ трябва да се борят за твоето внимание, а не ти за тяхното. ТЕ трябва да се опитат да те впечатлят, а не ти тях. Направи така, че ти да избираш, а не да си избран. Позицията е многократно по-изгодна, уверявам те.
И за край - момче, научи се да падаш. Да губиш. Докато станеш "играч" ще мине време и колкото и добре да си подготвен теоретично, ще трябва да пролееш доста пот "на бойното поле". Затова остави малко компа и започни да възстановяваш социалните си контакти. Почни с класа си, например. И не се стой на едно място - застоя е смърт, развивай се непрекъснато, непрекъснато бутай напред.
Дано съм помогнал,
поздрави!
Хубаво мнение, но не с всичко съм съгласен. Не всичко е реално. Нещата седят по др. начин, ма ся ми се спи и отиам да спа. Др. ден ще пиша..Първоначално написано от Анонимко
male lud si ama i dosta si prav tva deto si go napisal
Браво ГОСТ много добро мнение изпълнено с истини ...
Много добри разсъждения, но един съвет от мен ... непреценяй че човекът срещу теб е мекотело след като си прочел 5 негови мнения ...
Първоначално написано от BAYO
Браво има доста истини определено , но моето лично мнение че момичета на неговата възраст са доста аре да не ги убиждам доста распуснати и човекът няма късмет да намери подходящата за това предлагам някоя да му се предложи ама да е свестна или вие му помогнете тъй като аз неискам да казвам нищо че ще почват да ми викате колко съм тъп и незнам си кво
аре помагайте че човека ще скочи от некой мост
Интересно мнение само дето загубеняците не бяха ли тея които просто не се държат дори естествено дето се стремят да правят всичко за да се покажат че не са загубеняци че са големи и велики " пичове " .
Хах мнението има много истини , но не всичко е баш така.
Пак и това че пиша в някакъв форум да аз си го написах нямам на кой да споделя толкова пиша за да вида гледната точка на някои други хора това е , да видя наистина какъв е начина да се измъкне човек от такова нещо.
Защото съм 100% сигорен че ако ти си на моето положение няма да ти е много кеф![]()
Първоначално написано от Marik
човека зада пише такива неща значи ги е изпитал поне според мен ... и има някаква представа![]()
надявам се си прав и пак казвам мнението му има истини , но не всичко е 100% така .
Наистина кофти се е получило при теб.И аз минах през нещо подобно но трябва да се опиташ коренно да промениш средата в която си в момента за да има някакъв ефект и да се почувстваш по добре.От повече от 8 месеца аз се чувствам наистина щастлив.Ок сам съм както преди нямам си приятелка но намерих много нови приятели.Пожелавам ти късмет и всичко да се оправи все пак си само на 17 години живота е пред теб.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Ти си само на 17 и това със сигурност не е твоя край.
Ще намериш човек който да обичаш и той теб. Ще се разделите... и т.н.
Всичко е толкова преходно и непостоянно и най-вече НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА в тоя живот.
Аз имам приятел от година и половина и ми е трудно да се вмъкна в смисъла на предишното ми изречение, защото и аз изпитвам страх от променящите се обстоятелства... хора (а може би не само хората, а и ти и аз също се променяме за това и всичко ни се вижда странно).
Идва време в който всеки трапа за себе си... Кой как се уреди! Това е моя лаф, но когато и аз съм била угорчена от момчетата срещнах момчето с което съм в момента и с което съумяваме да се търпим и обичаме.
Пожелавам ти го и на теб и разбери, че в место да деградираш с това унило поведение по добре еволюивай.. Живей, млад си. Не всичко е момичета.. Потърси нови познати.. Забавлявай се.
И едно нещо за помни от мен.. Никога, ама никога дори и да обичаш с цялото си сърце недей отдава смисъла на живота си 1 човек, защото всичко е до време и .., ако стане нещо ти ще се чувстваш доста преебан.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Всеки има някакъв етап от живота си,в който му се случват лоши неща.Не бъди толкова затворен,започни да излизаш и ти...И аз не мога да разбера днешните момичета-повечето-По мое мнение повечето гледат-не съм от тях-как се облича момчето,колко пари има и т.н.,което е направо отчайващоНо винаги бъди себе си,това е най-хубавото.Сега като свърши тази година може да се преместиш в друго училище следващата и да започнеш от 0-лата,както се казва.Така,мисля,ще е най-добре.Нови хора,нови приятели,запознанства.Току виж намериш найстина свестни приятели и приятелка естествено.Успех
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Това ми хареса супер много!МерсиПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Благодаря , поне видях гледната точка на доста хора по тоя проблем.
Време е за еволюция
Rise and Shine, rise and shine... i neka silata bude s teb i ti budi sus silata. Ako ni6to ne pomogne, ti kazvam slednoto:Първоначално написано от Marik
W boq se oformq haraktera, bii gi zdravo!! Napravi gi hora!!![]()
Tulkuvaneto go ostawqm wseki sam da go napravi, no ima po dulbok smisul ot tova da izbie6 zubite na nqkogo!!
![]()
a sega kakvo 6te kaje6![]()
nadqvam se znae6 koq sam iskam samo da razbera mnenieto ti molq te Marik
Хаха няма да си жив, докато видиш как еволюираш. Препоръчвам ти да пристъпиш към РЕВОЛЮЦИЯ! Нещата стават по-бързо, повярвай миПървоначално написано от Marik
И се радвам, че сме ти отворили малко или много очите, за твое дорбо е естествено.
Първоначално написано от Анонимко
hahahahaha а какво харесват я ми поясни ? Виж човека се е сдухал кво искаш да вдига купон секи ден , замисли се малк0 голям процент от момичета харесват точно загубеняци , т.е хора който се мислят за нещо а всъщност са едни боклуци , такаче нема смисал кво да се засмиля дирекно да продължава напред и да прави така "Който го харесва да го харесва който не да си ебе майката и това е "