- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Значи ще започна от там, че преди около 2 месеца се запознах с едно много хубаво момче.Много ми хареса като го видях в дискотеката и се запознах с него.Отне ми много време да му вляза под кожата и май успях но той казва че не ме харесва има си гадже, но въпреки всичко усещам как ме гледа и всяка вечер пишем по скайп и е много яко.Само веднъж сме излизали на кафе и сигурно няма да повторим.В дискотеката ме заговаря и много иска да си говорим.Има ли шанс да ме харесва но да не ми казва? И дали е възможно да се страхува да не се влюби в мен или да не ме нарани и затова да не признава?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
ami.. nii ne mojem da ti kajem toi kvo misli i 4uvstva
moji bi iska da ste samo fr ni6to pove4e
6tom si ima averka
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Поговори с нея,покани я да излезете на саме и я разпитай в крайна сметка нищо не губишуспех
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
xaxaxa v diskotekata! Az ti kazvam 6tom te zaprikazva samo tam, zna4i ne iska da ostava kapo sled diskotekata. Prosto si tyrsi momi4e za 1 no6t. A kogato ti napira6 stava mnogo po lesno. Begai i tva e.
I az sym go pravil tva s momi4eta ot diskotekata, prigotvqm vydicata i kato hvana ne6to gledai kakvo stava.
И да те харесва, по-добре не се бъркай, при положение, че си има гадже.Той ясно ти е казал, че не те харесва, а дали това е истината, би трябвало от тук нататък да не те интересува.
toi sega za teb e kato zabraneniq plod koito e nai-sladak kato si ima priqtelka.pak i toi ti e kazal 4e ne te haresva taka 4e ne ne6tata stavat o6te po na zle.no kakto kazaha moje pak prosto da go e strah da se vlubi v teb i za tova d ati e kazal tova.toi si znae nai-dobre.
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Щом те е отрязал пое4е не се хаби за да не страдаш.По добре се опитай да го забравиш![]()
Бъди някой и живей диво,а не тихо и кротко скътан в ъгъла!
\Първоначално написано от koalka
/
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Получаваш любовен съвет от Сириус Блек. Чувствай се горда.
(Бтв, тоз чичка не умря ли вече?)
KillSwitchEngage, снимката в подписа да не е от оня филм за скинаря, който отива в затвора, брат му после следва стъпките му, но той се променил в затвора...
Демн ит , забравих му името. Бях супер размазан като го гледах.![]()
Даа, точно той.
А за насилието и циганите... Не обичам толкова насилието, освен ако не е върху циганите(и още няколко малки групи индивиди).[/i]
а името на филма?
Имаше още един подобен. Доколкото помня се казваше Bomper Stomper. Дали бяха две думи или една не мога да кажа.
Пак за скинхедс, само че по-кървав, с повече бой и с повече концентриране върху скинхедс като цяло.![]()
Е че не всички които мразят циганите са скинари
Не бе, не ме разбра. Исках да ти го препоръчам този филм да го гледаш. Аз вече съм го гледал.![]()
Казва се Romper Stomper,от 1992 е. Не мога да слагам линкове, защото не съм регнат...
Той не е толкова брутален, просто има такива моменти.
И започна супер вкарващо, поне за мен.![]()