.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

iska liubov
    Guest

Дали ме харесва?

Значи ще започна от там, че преди около 2 месеца се запознах с едно много хубаво момче.Много ми хареса като го видях в дискотеката и се запознах с него.Отне ми много време да му вляза под кожата и май успях но той казва че не ме харесва има си гадже, но въпреки всичко усещам как ме гледа и всяка вечер пишем по скайп и е много яко.Само веднъж сме излизали на кафе и сигурно няма да повторим.В дискотеката ме заговаря и много иска да си говорим.Има ли шанс да ме харесва но да не ми казва? И дали е възможно да се страхува да не се влюби в мен или да не ме нарани и затова да не признава?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

ami.. nii ne mojem da ti kajem toi kvo misli i 4uvstva
    moji bi iska da ste samo fr ni6to pove4e
    6tom si ima averka
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Поговори с нея,покани я да излезете на саме и я разпитай в крайна сметка нищо не губиш успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    xaxaxa v diskotekata! Az ti kazvam 6tom te zaprikazva samo tam, zna4i ne iska da ostava kapo sled diskotekata. Prosto si tyrsi momi4e za 1 no6t. A kogato ti napira6 stava mnogo po lesno. Begai i tva e.
    I az sym go pravil tva s momi4eta ot diskotekata, prigotvqm vydicata i kato hvana ne6to gledai kakvo stava.

Мега фен Аватара на koalka
    И да те харесва, по-добре не се бъркай, при положение, че си има гадже.Той ясно ти е казал, че не те харесва, а дали това е истината, би трябвало от тук нататък да не те интересува.

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    toi sega za teb e kato zabraneniq plod koito e nai-sladak kato si ima priqtelka.pak i toi ti e kazal 4e ne te haresva taka 4e ne ne6tata stavat o6te po na zle.no kakto kazaha moje pak prosto da go e strah da se vlubi v teb i za tova d ati e kazal tova.toi si znae nai-dobre.
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Щом те е отрязал пое4е не се хаби за да не страдаш.По добре се опитай да го забравиш
    Бъди някой и живей диво,а не тихо и кротко скътан в ъгъла!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И да те харесва, по-добре не се бъркай, при положение, че си има гадже.Той ясно ти е казал, че не те харесва, а дали това е истината, би трябвало от тук нататък да не те интересува.
    \/
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Получаваш любовен съвет от Сириус Блек. Чувствай се горда.

(Бтв, тоз чичка не умря ли вече? )

Guest
    KillSwitchEngage, снимката в подписа да не е от оня филм за скинаря, който отива в затвора, брат му после следва стъпките му, но той се променил в затвора...

Демн ит , забравих му името. Бях супер размазан като го гледах.

Guest
    Даа, точно той.

А за насилието и циганите... Не обичам толкова насилието, освен ако не е върху циганите(и още няколко малки групи индивиди). [/i]

а името на филма?

Guest
    Имаше още един подобен. Доколкото помня се казваше Bomper Stomper. Дали бяха две думи или една не мога да кажа.

Пак за скинхедс, само че по-кървав, с повече бой и с повече концентриране върху скинхедс като цяло.

Е че не всички които мразят циганите са скинари

Guest
    Не бе, не ме разбра. Исках да ти го препоръчам този филм да го гледаш. Аз вече съм го гледал.

Казва се Romper Stomper,от 1992 е. Не мога да слагам линкове, защото не съм регнат...

Guest
    Той не е толкова брутален, просто има такива моменти.
    И започна супер вкарващо, поне за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си