Здравейте всички , Нямам към кой близък да се обърна вече и се обръщам към напълно непознати хора - вас.

Всичко започна 2005 - та година месец Юни , беше наистина хубаво време
имах доста приятели успях да създам добро приятелство помагах на всеки с каквото можех , отделях времето си за всеки ако някой наистина е имал някакъв проблем или нещо ей така седял съм и по цели часове и нощи да говоря с него и на всеки му беше супер весело да контактува с мен където и да е било.
Мина малко време и харесах едно момиче , тогава бях на 15 както и тя наистина в началото не ми се стори лошо момиче , но приятелките и си падаха малко по - гадни въпреки че нямах нищо против тях те все се интересуваха от клюките и все се опитваха да ме прецакат по някакъв начин а после ми се правеха и до последно на много добри приятелки.
Дойде Септември месец 2005 - тя започна да си ходи по дискотеки , по купони и въобще забрави за мен случайно се засякохме в така нареченото IRC - тогава и аз и се включих започнах дори и чата нормално с нея попитах я как е , какво прави тя ми отговаряше бавно но все пак чаках дори и в чата наистина и го повтарях че я обичам , но забелязах че леко по леко тя ми го казваше много рядко.
В този ден 24 Сепмтеври , тя въобще не ми го каза всеедно няма никакви чувства към мен. Попитах я какво има ? тя ми отговори нищо .
Аз я попитах директно обичаш ли ме вече ? тя нищо не ми отговори освен бавеното и по 4 часа пишеше си с нейните приятелки и на мен ми отговаряше колкото да не е без хич.
Попитах я : " Късаме ли ? " тя ми отговори " ама че ние кога сме почнали " ? аз наистина бях потресен човек за който бях направил наистина доста и накрая да ми напише такова нещо беше много гадно.
Попитах я " през цялото време ли си ме залъгвала " ?
Тя ми отговори още помня думите и " Не , аз на теб съм ти споделяла много и те имам за много добър приятел " .
Аз попитах " просто приятел , но не и човека който обичаш " ? Тя ми отговори " аз те обичам само като приятел " . Нещата ми стана ясни и без да обеснява , но и дори не си направи труда да даде обеснение директно излезна и ме забрави от живота си.

На мен ми беше много гадно , но все пак не исках да се държа с нея по същият гаден начин. След седмица я срещнах попитах я просто дали явно с времето е загубила чувствата си към мен оказа се че е просто се е хванала с друг ( явно е бил по - добър от мен ).

22 Ноември 2005 та година. Аз и моят най - добър приятел видяхме две горе долу добри момичета сториха ми се наистина по - свестни и се хванахме аз и едната и моя най - добър фр с нейната най - добра приятелка.

Януари 2006 - та година вече скъсахме с тях просто тях ги интересуваха други работи и много не им пукаше за така наречените тяхни " сериозни приятели " . Аз останах сам , моя фр се хвана с едно момиче за което направи адски много и дори забрави за мен като фр сещаше се само да ми казва zdr i kak si като ме виждаше в скайп , но го разбирам де и на Великден месец Април 2006 - та година тя реши да му изръси лафа че харесвала някакъв който бил като него и го заряза.
Той беше наистина сразен и ме потърси. Постъпих като фр започнахме да излизаме навънка по - често , но вече нямахме за какво да говориме сблъсках се с истинската скука като чели моят живот наистина приключи в това време.
Забелязах как наистина много момичета харесваха главно момчета които ги разиграваха разбрах че всичко се променило и всеки.
Абсолютно никой от старите фр не ме и потърси започнаха всички с една дума да си гледат живота и забравиха за мен.

Почувствах се просто отхвърлен някак си нз сеено сме в различни светове. И накрая останах сам затворих се в себе си това беше имах един най - добър фр , но и той колкото и да се опитваше държанието му характера му френда който познвах го нямаше и то благодарение на момичето което успя да се подиграе с него.

Така че с една дума нямам с кой да разговарям.
Нито с родители нито с никого , дори и едно момиче не мога да хвана вече поне едно наистина свестно момиче което да може да отценява всичко което бих направил....

Повечето гледат на дискотеките и купоните като места на които да се забавляват и да си прекарват чудесно с приятелите си , но на мен мнението ми е че просто наистина там много връзки са започвали и са се разваляли.

Мисленето ми явно не се харесва на никое момиче и особено това че не искам да използвам никоя.
Че бих гледал наистина сериозно на едно момиче което наистина е би гледала по сериозно на мен. Че не ме интересуват толкова неща от сорта " Колко е яка " " И кога ще го направиме " и така нататък.

2007 - ма вече съм на 17 чувствам се просто никак неща като кеф и весело чувство няма в мен. Сам съм нямам никого и нз какво да правя ? Защото предполагам нищо не може да се направи.

Това ли е краят ми ? . Благодаря на всеки който е прочел 2 години от моя живот.