- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя вече ?
1та ... любов ... винаги ти разбива сърцето ... за съжаление и се спичаш много яко и винаги търсиш друга която да прилича на нея да се целува облича и т.н. няма значение след време ще осъзнаеш че докато си мечтал отново за нея си изпуснал много ....
Приятелите ... кофти ... в момента и аз нямам приятели тъй като в един момент осъзнах, че всички гледат на тях да им е готино и да те прецакат от някъде и се одръпнах от тях ... сега излизам само от време на време с приятелката си ... с която незнам до кога ще съм и кога ще стоя забит в нас пред пц-то слушайки музика и гасящ поредната цигара ...
Нямам какво да ти кажа за приятелите ... освен за момичетата НЕСЕ ОТЧАЙВАЙ!!! всеки получава такива шамари в живота ... когато бях на 15 и аз бях МЕГА влюбен обичах дори ... беше 1та любов ... бяхме заедно ... но едн ден всичко свърши тя беше с другия ... бях се забил в себе си непоглеждах момичета ... и т.н. несе заглеждах дори "приятелите" ми все мислиха коя да изчукат,а а аз несе интересувах от това .... стоях .... пред пц-то и се замислях какъв живот живея бях се отчаял ... срещнах едно момиче бяхме заедно, но така стана че решихме да си останем само приятели .... бяхме по зрели и по уморени от тези неща и решихме че така е най-добре и че няма смисъл ... пак забих ... излизах с "приятелите" си и най-накрая срешнах това момиче с което съм сега .... кара ме да се усмихвам ... държа се както винаги съм се държал ... в момента тя замества "приятелите" ми ... и сега като се сетя как се бях затворил в себе си искам да върна времето назад ... но пак казвам незнам кога ще свърши тази приказка и кога ще имам нови "приятели" но за напред ще се пазя ... както от момичетата така и от "приятелите" ...
А никой незнае какво ще стане някой ден ...
и ако още 1 път видя нещо такова в твое мнение ще разбера кой си и ще те набияТова ли е краят ми ? . Благодаря на всеки който е прочел 2 години от моя живот.
П.П. почти на 17 съм