6te zapo4na ot nai- vajnoto ne6to a imenno- ne se sduhvai zaradi gadjetaNe si obruzvai sqloto su6testvuvane s edin 4ovek i kogato ne go go nqma vse edno nqma ni6to ve4e Tva e tupoVse pak tova sa nai hubavite godini (po4ti bezgrijni) ne6to kato treirovka za ostanaliq jivot. Ne trqbva da se privarzva6 tolkova kum opredeleni hora ( za6toto taka posle 6te prieme6 po trudnioo fakta 4e ve4e ne si s tezi hora, otnasq se i za friends i za gadjeta)Vqrno 4e e kofti kogato nqkoi ni zaebe i kogato ne otvru6ta na 4uvstvata ni, na obi4ta ni i doverieto ni, no tova imenno ni pravi po- silni! Vseki 4ovek e sam v toq jivot i trqbva da se nau4i da se opravq sam! Po princip trqbva da se radvame na horata okolo nas, da gi razbirame, da im pomagame, da se staraem da budem dobri, no trqbva da sme gotovi i te da ni zabiqt noj v gurba Nikoga ne trqbva 4ovek da se predava keep walking!Jestokostta na horata me natujava i obezverqva, no az prosto stiskam zubi i produljavam .Povqrvi i men priqteli sa me predavali i s men mom4eta sa postupvali gadno (vse pak sum momi4e i na vsi4koto otgore mn re rukovodq ot 4uvstvata, koeto e gre6ka ) Poslednoto mom4e ,s koeto hodih me skusa i trugna s moita kompaniq ( to4no tam , kudeto az bqgah ot nego) i az vse o6te go haresvah....vs den vijdam studeniq mu pogled i toi se zabiva kato noj v surceto mi...i taka vs den...ot 4 meseca nasam ...mislih 4e nqma izhod, misleh 4 nqma izhod, 4e 6te se podurkam , 4e sum v nqkakav poro4en krug, opitvah se da naso4a mislite si kum dr ne6to, kum dr hora, no ne stava I v edin moment si kazah 4e 6te namerq sili i 6te se spravq i 4e nqma da propilqvam cqloto si vreme v naprazni nadejdi
A 6to se otnasq do priqtelite, tuk e po- gadni4ko, no pak ima izhod.....purvo zapo4ni da izliza6 s razli4ni hora, koito se zabavlqvat po razli4en na4in, usmihvai se , zabavlqvai se, i se opitai da gi preseni6....sled tova si izberi podhodq6tata za teb kompaniq i se starqi da im se haresa6...i taka malko po- malko 6te stane6 blizuk s tezi hora i 6et si nameri6 novi friends \/ N e si misli 4e primerno da nqma6 nai- dobur friend e ne6to tolkova fatalno! Zabavlqvai se i ne se sduhvai za drebni ne6ta!!!opitvai i tursi i nakraq 6te nmeri6 6tastieto [/b]