.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: pls pls pls sait

BeBeTy1992
    Guest

pls pls pls sait

mojete li da mi pomognete da si napravq nqkakav sait vsa6tnost to ne e nqkakav a sme edna grupa ot momi4eta i ni trqbva sait ?molqvi ako znaete ili mojete da mi pomognete ili mi pi6ete tuk ili v skupe " BeBeTo_1936 " mersi predvaritelno

Хммммм......... не ми изглеждаш нкф хакер програмист или нш от сорта, затфа ти препоръчфам най лесното в бранша.... piczo.com.... или пък глоговете на дир.бг..... тес двата сайта ти дават нш кат шаблон и ти вече ги пълниш с информация (текст картинки видео и бла бла бла)..... убедена съм че тука фъф форумчето има поне още десет такифа тема, просто ползвай търса4ката Иначе ако смятате да си направите труда, може и с html да го направите и да го качите в хит.бг..... Както и да е според мене пиксо си е най - лесни4ко и ша можете да го напрайте Айде поздрави и успех в мейкането на сайта \/

По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Guest
    наи наи лесничкото е дир.бг

Бих предложил скромните си услуги да ви го доставя готов. Но! При няколко условия:

1. Подробно да ми разясните какво ще е съдържанието на сайта, за да преценя дали си заслужава (преценката е изцяло по лично мое мнение). Имайте предвид, че въобще не искам да имам каквото и да е общо със сайтове, замърсяващи web пространството. А такива тийновете бълват всеки ден.
    2. Не ми давате зор. Може да е готов за няколко дни - може да е за седмица и повече.
    3. Сложите линк към персоналния ми блог на видимо място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си