- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми
Имам следния проблем от известно време с едно момиче от моя клас се сближихме много и станахме приятели.Но аз си я харесвам от много време дори от преди да се сближим.Тя тръгна с едно момче от нашият клас и ходиха 2-3 месеца но накрая всичко се срина и вече не са заедно.Наскоро излизахме на кафе с нея и си говорихме за бивши гаджета и т.н. и случайно стигнахме до тема че я харесвам.За щастие тя не ми каза че ме чувства единствено като приятел а ми каза че за в бъдеще може и да се получи нещо.Дайте ми съвет какво да правя и как да действам за да я спечеля за мен защото в момента още едно момче се опитва да я сваля.![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Ми бъди по настоятелен кани я да излизате и такива неща незнам и аз![]()
Еми явно е момента не й е до връзки...
Щом е казала "след време" .. така де. Начи и на другия е много вероятно да не се върже..
А някой друг форумец да ти каже как да я плениш.
Аз не съм много много по тая част, но пък може да й подаръш нещо малко и сладко.. Така деДа се види, че си ментълджен.
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
продължавай в същия дух. сближете се още повече, предразполагай я да иска все повече близоста ти, да се почувства като истински доверен човек на когото може да каже всичко. и не това не е приятелство! не бъркай двете неща!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Хубаво е, че ти е дала надежди, но все пак се надявай те да не са напразни, защото хората имат този гаден навик.Дано да е била сигурна.Все пак вие пак си бъдете приятели, не губи надежда, че нещо може да стане.Показвай й, че я харесваш, дръж се мило, споделяй й, помагай й в трудни моменти и ей такива неща, пък дано стане нещо.Успех!![]()
Излизай с нея по-често и прави всичко възможно докато е с теб да си прекара чудесно,показвай чувството си за хумор,не млъквай като пън и тя да се чуди какво да те пита,забавлявайте се,правете дивотий...Защото мисля,че може би харесва и теб и другото момче и докато не реши с кой да е ще излиза с двамата и накрая ще реши с кой да бъде...За това,действай,а не си губи времето![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
само те баламосва...
жените обичат да бъдат харесвани..и преследвани... и никога няма да ти кажат да се откажеш...
Сближи се с нея. Старай се да си до това моми4е в трудни(за нея)моменти. Но не прекалявай. Внимавай да не запо4не666 да става666 досаден.![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
те батка и тука момичетата те баламосват щот са същите хвъркати....![]()
Абе и на мене ми се гледа съмнителна ситуацията... Внимавай само , да не стане така, че накрая пак да си отиде при бившия, щото мацките имат тоя навик. Бъди мил, бъди джентълмен, изпращай я, или поне я питай дали иска ... за нататък ... нататък ш' пиша![]()
Мерси за съветите от някои от тях се възползвах вече.Подарих и една плюшка и тя много се изкефи беше много щастлива.Наскоро си говорихме за другото момче което я сваля и тя каза че преди и е допадал но сега не го харесва защото бил груб и само я тормозел.Незнам дали ще се получи нещо но много бих искал напоследък бях много зает и не ми оставаше никакво време за да мога да излезна с нея.Но от другата седмица нямам пречки за това.Преди няколко дни тя ме видя с друго момиче с което се бяхме прегърнали но с това момиче съм само приятел но тя не го знае и ме избъзика дали и изневерявам.Незнам как да го разбирам това?Дали наистина има интерес към мен или?
Мерси за съветите от някои от тях се възползвах вече.Подарих и една плюшка и тя много се изкефи беше много щастлива.Наскоро си говорихме за другото момче което я сваля и тя каза че преди и е допадал но сега не го харесва защото бил груб и само я тормозел.Незнам дали ще се получи нещо но много бих искал напоследък бях много зает и не ми оставаше никакво време за да мога да излезна с нея.Но от другата седмица нямам пречки за това.Преди няколко дни тя ме видя с друго момиче с което се бяхме прегърнали но с това момиче съм само приятел но тя не го знае и ме избъзика дали и изневерявам.Незнам как да го разбирам това?Дали наистина има интерес към мен или?
Че има интерес, има.
Но ти не трябва да и падаш в краката!
Дръж се на положение, бъди мил и нежен, но понякога и твърд.
Излизайте и си говорете надълго и нашироко за всичко, момичетата обичат този тип излизания. Дълги разходки в парка, например..пък току виж те помоли да я изпратиш до тях...![]()
А, когато решиш, че е дошло времето за забивка идете да гледате филм..или на кино или у вас или у тях...Вярвай, това работи безотказно![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Според мен вече е твоя.
Фактът, че си бил зает е много в твоя полза. Въобще не е хубаво всеки ден да й звъниш и да се виждате - нали не искаш да й станеш част от ежедневието(и да й омръзнеш) още преди да имате връзка?
Да, но съгласи се, че колкото повече си с даден човек, толкова по-трудно е после да се разделиш с негоПървоначално написано от Анонимко
Често приятелството прерства в нещо повече... Дори доста често![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
За "приятелство" между различни полове ли ми говориш?
Пф... такова нещо не съществува в идеален вид.
Аз съм анонимкото :Р