.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Kакво да правя

Значи проблема е следния познавам 2-момичета най-добри приятелки вече близо 9 г. Както обикновено аз се закачан и с двете но изпитвам чувства само кум едната.Та тази при която чувствам само като приятел ми предложи но аз отказах защото харесвам приятелката и .И така след 3-4 дни събрах сили и предложих на неината приятелка която харесвам и тя каза че ще обмисли нещата ама след няколко минути сигорно това моми4е кадето харесвам е казало на неината наи-добра приятелка която ми предложи.и изведнъж се и сега и двете мен обвиняват и сега и двете маи не искат да говорят с мен.Някакви предложения.Благодаря предварително

Отдели се от тях. Щом е само едното харесване... по-добре се отдръпни и йм направи една среща.. без те да знаят и йм ичцети едно конско.
    Кажи йм, че зареди едно момче не си заслужава да се жертва такова дълго и верно (надявам се) приятелство иии ->
    -> Айде мило мое другарче - Извинявам се!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Ти не знаеше ли,че така ще стане?Познаваш твърде малко жените
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да те обвиняват, защото не гледат по-далече от носа си!Ти не си виновен за нищо.Е, ако да харесваш някой, а теб те харесва някой друг, хубаво.Въобще не се занимавай с тях и не им обръщай внимание.

Приятелче мога да ти кажа че женската ревност е най-страшната

Абе действай си както си знаеш. За кво тряя винаги да се съобразяваш с други хора, чужди хора, макар и приятели/приятелки и прочие. Както ти е кеф на тебе, тъй постъпи.

Град
    на плажа =)
    Ostavi gi i dvete.. az li4no ne bih se skarala s priqtelka zaradi mom4e.. kolkoto i da e gotin

Много лошо си направил. НИКОГА НЕ ЗАСТАВАЙ МЕЖДУ ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ!! Накрая ти излизаш виновен за всичко и двете те намразват. Не се занимавай с тва.
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си