- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kакво да правя
Значи проблема е следния познавам 2-момичета най-добри приятелки вече близо 9 г. Както обикновено аз се закачан и с двете но изпитвам чувства само кум едната.Та тази при която чувствам само като приятел ми предложи но аз отказах защото харесвам приятелката и .И така след 3-4 дни събрах сили и предложих на неината приятелка която харесвам и тя каза че ще обмисли нещата ама след няколко минути сигорно това моми4е кадето харесвам е казало на неината наи-добра приятелка която ми предложи.и изведнъж сеи сега и двете мен обвиняват и сега и двете маи не искат да говорят с мен.Някакви предложения.Благодаря предварително
Отдели се от тях. Щом е само едното харесване... по-добре се отдръпни и йм направи една среща.. без те да знаят и йм ичцети едно конско.
Кажи йм, че зареди едно момче не си заслужава да се жертва такова дълго и верно (надявам се) приятелство иии ->
-> Айде мило мое другарче - Извинявам се!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ти не знаеше ли,че така ще стане?Познаваш твърде малко жените![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Нормално е да те обвиняват, защото не гледат по-далече от носа си!Ти не си виновен за нищо.Е, ако да харесваш някой, а теб те харесва някой друг, хубаво.Въобще не се занимавай с тях и не им обръщай внимание.![]()
Приятелче мога да ти кажа че женската ревност е най-страшната![]()
Абе действай си както си знаеш. За кво тряя винаги да се съобразяваш с други хора, чужди хора, макар и приятели/приятелки и прочие. Както ти е кеф на тебе, тъй постъпи.
Ostavi gi i dvete.. az li4no ne bih se skarala s priqtelka zaradi mom4e.. kolkoto i da e gotin![]()
Много лошо си направил. НИКОГА НЕ ЗАСТАВАЙ МЕЖДУ ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ!! Накрая ти излизаш виновен за всичко и двете те намразват. Не се занимавай с тва.
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?