.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    софия

Самата истина за голяма част от жените..

Не искам да обидя женския пол

http://www.vbox7.com/play:4f7171ff

Мега фен Аватара на koalka
    Доста неща са верни, но не се отнасят за всички жени.Иначе като цяло е смешно.

hmmm film4eto e qko.zavisi kav smisal mu pridava6, da ne zapo4vame s bezkrainata tema maje-jeni. i ot dvata pola ima mn qki i ednovremenno s tqh mn gadni hora, taka 4e da ne zapo4vame kvi bili ednite i kvi bili drugite.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Голям фен
    Хахахахах,колко забавно клипче.Това не се отнася за всички,но не отричам,че има и такива
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    hmmm film4eto e qko.zavisi kav smisal mu pridava6, da ne zapo4vame s bezkrainata tema maje-jeni. i ot dvata pola ima mn qki i ednovremenno s tqh mn gadni hora, taka 4e da ne zapo4vame kvi bili ednite i kvi bili drugite.
    Правилно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    софия
    това е твърде стериотипизирано!Всичко си зависи от човека!Има жени ,които са едно към едно с филмчето,но май тия дето се различават са повече!че парите са фактор доста често-може и да е така , но отношението ни към мъжете не е толкова брутално!

XAXaxxaxaXAXAXAXaxxXAx da we Plamene 6te ti se.... moe da e taka ama klip4eto e mn brutalno
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Всичко е според зависи бе. Има и от тоя вид, има и от другия. Тва е направено с цел "хахаха" , не че не му се смях доста де :P :P

супер филм4е и наистина има верни неща но не всяка една гледа парите!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си