Споко !!! Този проблем не е чак толкова сериозен. Вярно, е че е доста неприятно това да имаш косми навсякъде, но има няколко начина да се спавиш с тях. Първо запомни, че ако решиш да си ги махаш ти, си купи топла кола маска и викни някоя приятелка да ти помага, щот на някои места е просто невъзможно да се спавиш сама, или отиди в някое студио да ти направят там. От хората няма нужда да се притесняваш само помни, че те са виждали какво ли не и много хора са им минали през ръцете!!! .
Ако започнеш обаче с кола маска имай постоянство, като израснат малко ги махаш пак и така след някоя .годинка (пр. 2) ще са наполовина намалели (това го казвам от личен опит).
А иначе е най- лесно и безопасно да отидеш на лазерна епилация.Има такива процедури "цяло тяло" обаче там трябва да отидеш поне 3-4 пъти. На мен ми се струва скъпо, но пък да знаеш, че си заслужава. После няма да видиш и косъм да порасне поне 3-4 години а и да порасне нещо ще е една четвърт, от което е било преди.
Дано да имаш възможност да си направиш лазерна епилация това за момента е най- качественото решение УСПЕХ !!!
П.С. Мисля, че за цяло тяло процедурата е към 400лв.