- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените не заслужават любов и уважение!Т
Някои заслужават , някои съвсем не...![]()
Явно ти познаваш само комплексирани!Смени компаниятаПървоначално написано от Анонимко
!!!
И не не съм комплексирана , сру ак оте разочаровам![]()
И не гадже то ми не е женчо.
Истински мъж = да ме свали под масата на лижа трохите?Блах,ако това ти е истинския мъж,дано не попадам на такъв.Тоя заслужава да му се вкарат топките в г*за и после през устата да му ги извадиш!И знаеш ли защо се озлобяват мом4етата и стават такива мъже?!Точно защото е имало някоя жена която преди тва цял житов да ги мачка!Вс си е свързано и вс са виновни!
2 т. от правилника. Бан на профил
Аватара ти най-добре показва какво трябва да се прави с тяхПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Първоначално написано от Ice_Queen
мен майка ми ме мачка, събота и неделя ме кара да ходя с нея на село да и помагам по двора.
вечер от училище в къщи и никакво излизане
не мога да си хвана гадже освен през чата и само ебнa и бягам защото няма начин да имам връзка като не излизам много от нас
Явно тука има много компетентни хора доц.док.инсп.бак. по тая тема явно няма място тука за мен...
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Оф, писна ми. Зарязва ги една-две (сигурно е имало причина) и дай да обявим на всеослушание колко малоумни, тъпи, гадни са женитеДано ти е олекнало.
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахахах точно ти ли 6е го кае6 тва ве путката с двете гаджета аре стиа глупостиПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Мне нямам 2.Грешно инфо имаш !
Глупостта си ти тук!![]()
абе квото и да говори6 тъпа си беПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
хахПървоначално написано от Анонимко
![]()
а ревни още малкоПървоначално написано от Ice_Queen
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Моля, не ни занимавай с психологичните си отклонения.