- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените не заслужават любов и уважение!Т
Защо с нас избиваш комплексите си?Много си прост
Много пъти съм писала коментари на такива малоумници като теб на такива теми...Това,че си разочарован от някоя и,че те е огорчила и разочаровала с нещо не означава,че всички са така.
А ние жените какво да кажем,като на повечето им се случва да попадат не на мъже,а на животни,но въпреки това не слагаме всичко под общ знаменател.
Ама какво ли съм тръгнала да обяснавам на неразбрани същества.Повече въобще не ми се занимава да пиша по тая тема.Който има акъл ще разбере какво имам предвид.Аман от комплексарски прояви в тоя форум.Какво толкова сте запускали теми "Мразя всички щастливи" "Всички мъже са животни" "Жените не заслужават да живеят" и темподобни...Тия,които мислят като автора на темата сте супер зле значи.Нямате ли си друга работа,нямате ли личен живот.Или споделете проблема,а не дейте да ми пишете тук фантасмагории,защото много се ядосвабм!!!!!!!!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!