Здравейте ! Искам да Ви пиша от доста време и най – накрая се престраших Имам един проблем които ме измъчва от много време. Значи аз съм ученичка от седми клас в най-ужасното училище. Мразя си училището, мразя учителите и включително всичките ми съученици. Една от мечтите ми е ( колкото и да е пресилено си е така ) и да ме преместят няма значение в кое училище само да не е това ! Майка ми е учителка в училище близо до нашият малък град но така и не мога да я разбера защо ние иска и не иска да ме премести. Толкова съм я молила, толкова съм плакала но тя не иска….Незнам някой дали ще разбере какво е да нямаш желание за нищо, да тръгваш и да се връщаш от училище в сълзи и всичко да ти е все едно.. Всичките учители имам чувството че ме мразят. В началото правих понякога щуротии и сега пък толкова ли съм им паднала в очите, че се държат с мен все едно съм най-тъпата. Дори и да си науча всичко за 6 никога не ми пишат реалната оценка ами винаги излизам най-подценяваната. Майка ми все ми казва „щом си им паднала в очите сега пък се докажи”. Е да много е лесно на думи ама тя незнае че нямам желание за нищо. Толкова ме потискат тези учители че просто мразя училището и ВСИЧКО ! Уж хората казват че когато искаш нещо много то се случвало но колко трябва да искам да ме махнат от това училище ??? Моля Ви Помогнете ми ! Какво да правя защото не мога така вече и незнам до кога ще е така ? Какво да направя за да я накарам да ме премести в друго даскало или поне при ние. Мислих си че е момент на депресия или нещо такова ама то продължава вече 2 години. Ужасно много ми трябва помощ и съвет. Благодаря Ви че прочетохте поне !