.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

vqrno li e, MOMI4ETA, 4e mom4etata vi dosku4avat ako...

Vuprosut e, vqrno li e 4e mom4etata vi dosku4avat ako izpulnqvat vsi4kite vi pri6tevki i vinagi se suglasqvat s vas?

i edin podvupros- kolko vreme sled na4aloto na vruzkata zapo4va da ima leka zaguba na intrigata i leka skuka, za6toto pri vsi4ki polojeniq ne e kato v na4aloto na vruzkata.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Адски мега тъпо е да изпълняваш вс!
    Това малко задушава ! и Доскучава адски много!
    Повечето моми4ета не оби4ат да им се ходи толкова много по г*за.
    Искаме мъже с характери!Не кукла с к*р,която няма свое мнение!
    бати...на моменти даже ми е кеф ,като се скарам с мъжа или имаме различно мнение по въпросите!

Принципно тва за загубата на интереса е различно при всяко моми4е!

Аз съм с мом4ето ми близо 2 години и сме си както в началото..преживяли сме адски много..но пак няма загуба на интерес!

Различни хора,различни идеали и характери!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    E dobre, ama kogato momi4eto se surdi kato ne pravi6 tova koeto iska.. kvo stava togava? trqbva postoqnno karanici da ima..

Град
    някаде там....
    много интересна тема и бих помолил повечко момичета да напишат своето мнение защото аз огаждам на момичето ми но изглежда че от време на време трябва да не е така.....даите савет

Голям фен
    Доскучава не само от това,че изпълняват всичко...А и ако прекарвате 80% на ден от времето си заедно също много писва,или ако постоянно ти казва "Обичам те"...Но иначе това е вярно.
    Но най-много си зависи от дадения човек,защото на едни "им е в кръвта" да им доскучава всичко много бързо,други пък могат да си бъдат с един човек много време...Зависи от гена ти
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Дали писва? Това си е ужасно направо...Много мразя некой да ме гледа като вярно кученце и само да следи какво ще кажа. Имах едно такова гадже и на втория месец го молех да се скараме щото бех подивяла...да не говорим че на 2 месеца и 3 дни се разделихме...Ужасно е...задушаващо и като видиш че ти ходи по дупарата що па да му са не качиш на главата? И после ти става скучно да нема никво разнообразие и да...кофти работа....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Доскучава не само от това,че изпълняват всичко...А и ако прекарвате 80% на ден от времето си заедно също много писва,или ако постоянно ти казва "Обичам те"...Но иначе това е вярно.
    Но най-много си зависи от дадения човек,защото на едни "им е в кръвта" да им доскучава всичко много бързо,други пък могат да си бъдат с един човек много време...Зависи от гена ти
    ти просто не си била истински влюбена мила,нямаше да говориш така ина4е!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    E dobre, ama kogato momi4eto se surdi kato ne pravi6 tova koeto iska.. kvo stava togava? trqbva postoqnno karanici da ima..
    Кифлите се сърдят!Аз гаджето не го имам за да ме издържа или да ми слугува?Имам си баща най-малкото! Като те има само,за да те използва,режеш. И точка!

Голям фен
    Град
    софия
    Не обичате да ви се ходи по гъза ли ? - млъкнете щото ставате смешни

Супер фен
    Град
    Някой моми4ета оби4ат!Някой не !
    какъв е проблема?

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    какъв е проблема?
    проблема е да не ви се смеят някъде , не друго..

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    какъв е проблема?
    проблема е да не ви се смеят някъде , не друго..
    и кой за какво ще ни се смее?я обясни като си наясно?

П.С

"Спрайт-нещата такива каквито са !"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не обичам хора, които нямат собствено мнение и се съгласяват винаги.

Ice_Queen, каквото и да говориш - ВИНАГИ писва... може години да си заедно с някого, много да го обичаш, но рано или късно ще ти писне...
    Чувствата не са вечни, най-малко пък на тези години.
    С времето винаги охладняват.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Не обичам хора, които нямат собствено мнение и се съгласяват винаги.

Ice_Queen, каквото и да говориш - ВИНАГИ писва... може години да си заедно с някого, много да го обичаш, но рано или късно ще ти писне...
    Чувствата не са вечни, най-малко пък на тези години.
    С времето винаги охладняват.
    пепел ти на устата!
    вс си е до хората.а кога нещо ще свърши само съдбата,Господ или привидението(както искаш му кажи) знае!

Guest
    Lo6oto e 4e granicata e mnogo tunka mejdu tova da stane6 sku4en i tova da zapo4ne6 da si prekaleno potaen i iznenadva6t... i kolkoto pove4e si s nqkogo, tolkova pove4e se iztunqva tazi granica, dokato ne stane kato brusnarsko no64e i nedai si boje da si tu ot ednata tu ot drugata strana i nakraq da ti vleze mejdu krakata tova no64e i da ti otreje topkite...

Ideqta v slu4aq ne e da nqma6 sobstveno mnenie! Naprotiv izkazva6 si mnenieto, no ugajda6 na vsi4kite malki kaprizi na momi4eto..

НекФо_НикФо
    Guest
    Попринцип колкото повече се изпълняват прищевките на нас, жените, толкова повече искаме и никога не сме достатъчно доволни колкото ни се иска и на нас, и на човека до нас Но ако мацката ти иска прекалено много(например ако нещо, което желае не е по възможностите ти или нещо което има в изобилие, а иска още и още), а никога не е доволна, значи може би просто не е за теб

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    ти просто не си била истински влюбена мила,нямаше да говориш така ина4е!!!!!!!!

b]
    Moje i da ne sum,a samo da sum se zablujdavala......Ne znam,az sum 4ovek,koito ne obi4a dulgite vruzki,puk da ne govorim ako vseki den sum zaedno s nqkoi prez celiq den i po4ti cqlata no6t...Napravo 6te otka4a,no ima i izkliu4eniq kato sega6niq mi priqtel...kazah go tva,za6toto sestra mi s biv6eto si gadje bqha NERAZDELNI! naistina nerazdelni,maika mi i ba6ta mi go poznavaha,abe cqlata familiq.Idva6e v nas kogato si poiska.I vsi4ki mn sviknaha s nego,no be6e golqma gre6ka.Na sestra mi mn i pisna ot tova,ta az za tova kazvam,4e ako prekarvat 99% ot vremeto si zaedno 6te si pisnat...I govorq za postoqnno,vseki den bez po4ivka,nikakva!tva e ujasno
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    До някъде да, поне на мен така ми се губи интересът
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Адски мега тъпо е да изпълняваш вс!
    Това малко задушава ! и Доскучава адски много!
    Повечето моми4ета не оби4ат да им се ходи толкова много по г*за.
    Искаме мъже с характери!Не кукла с к*р,която няма свое мнение!
    бати...на моменти даже ми е кеф ,като се скарам с мъжа или имаме различно мнение по въпросите!

Принципно тва за загубата на интереса е различно при всяко моми4е!

Аз съм с мом4ето ми близо 2 години и сме си както в началото..преживяли сме адски много..но пак няма загуба на интерес!

Различни хора,различни идеали и характери!
    napulno sym syglasna

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си