- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснете или епилирате своите срамни части
скубем ги с пинсета ХАХахаАХхаАХ![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 18-
Защо да е педалско ??? аз си ги махам насякаде но не съм Педал както ти се изрази.. но ти ще си някав ограничен индивид![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да, общо взето като бръсненето, но с тази малка разлика, че НЕ стават по-тъмни и дълги.Да, кремчето е.Но все още не съм се престрашила да си направя кола-маска.Първоначално написано от Kitana
депилатоар , самобръсначка --> ( само когато мн бързам )![]()
Бръсна, а другата част която е по отвънка я епилирам.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Епилирам ги засега,но след месец...фотоепилация и няма да ги мисля дълго време!!!![]()
Ей я кажи откъде си и колко ще ти вземат за целия участък? Щото и аз съм навита за това ама чух нещо от рода на 600лв. на процедура и малко се поотказах хахах.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Кола маска руулзмен не ме боли, а става гладичкооо като бебешко дупенце
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
А какво мислите за депилиращите кремове. Страхувам се да не се порежа със самобръсначката, че веднъж така се бях нарязалаГоре-долу колко струва едно такова кремче и каква марка да си взема. Искам нещо сравнително евтино, не ми се дават 15 лв примерно...
Еми принципно бръснача действа, ама миналия ден докът си епилирах краката реших че тряа да и долу да изпробвам епилатора.....абе чесно да си призная не болеше толкова колкото учаквах, търпи сеЕ в никъв случай не казвам, че не боли ся да не ме раберете пак криво ама доволноо и кът се има предвид че винаги до ся съм ги махала с бръснача беше добре
Смятам така да продължавам
![]()
Razli4no e,tam kydeto 6te hodq,ne sym proverqvala,znam samo 4e za podmi6nicite procedrata e 11lv.s dve tri predpolagam 4e 6te stane.Absurdno e da struwa 600lv procedurata!Ob6to vzeto nqma zna4enie,za6toto 2 godini mai malko nqma da mislq za tovaПървоначално написано от rosi^
След дългодишно бръснене реших да пробвам кола маска като първия път едва ли не ми се виждаха звездички пред очите от болка,втория път по-се траеше и третия реших направо с епилатора.След тези три последни манипулации дудата ми оплешивя
![]()
\
/ за моя огромна радост и очудване.
![]()
Каквото израсте от тук нататък ще го минавам с епилатора.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
az deistvam s pinseta ili sus samobrusna4ka![]()
Махам ги с епилатор или пинсета.
Пърля се със самоделна горелка от запалка и дезедорант.
a we julete se otdolu otgore navsqkade samo vejdi i kosa da ostane drugo ne vi trqaa pri momi4etata pri mom4etata samo na krakata i racete 6toto ve4e stava mn jensko pone spored men......... vii pak ostava da ne se minava6 otdolu est 4e da
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
с бръсначцката най-добре защото просто не съм такава мазохистка...според мен не е педласконито пък извратено да се бръснеш долу а от чиста хигиена си е по-добре...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
ti kvo? Kosmat/a li si stoi6?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
естествено че се епилирам.Н емога да понасям косми никъде, камоли там долу...
Сърцето ми е ковчеже със съкровище.Изпразниш ли го - разорен си...
Кола маска.. навсякъде долу. Два пъти пробвах с епилатор, айде болката се търпи, аз на болка издържам, ама .. после такива рани (по-скоро някви малки червени петна) ми станаха. Отвратително ми беше, даже още имам белези. Долу епилатор- никога вече! Не искам да приличам на далматинец, независимо че май нещо подобно се получи![]()
Се тая .. поне косми нямам
![]()
a kak moga da napravq ka4estvena kola maska vka6ti 4e po kozmoetici nemoga da se 4epa![]()
![]()
OMGEst,4e si mahame kosmite tam we 6to za t1pnq!Po temata;az s br1sna4ka
![]()
Ако тръгна да се епилирам на интимните места ще трябва да умирам от болка![]()
![]()
![]()
Gillet
http://gorata.net/f.php?f=krooki
ama s brusna4kata ne stavat li po debeli?Първоначално написано от Kitana
![]()
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~