- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- флеш???
значи зарибен съм да си правя флеш... ама се чудя дали се затваря после... щото може да съжалявам по нататък.... та... искам да ми отговори някой който е имал и си го е махнал после.... щото мнения има много... ама искам сигурно да е![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
И кое му е якото да ходиш с ухо, по-голямо от главата ти ?
уфф... аре без офтопици... ми мен си ме кефи... явно имаме различни разбирания... кво пречи да си различен
iii men mnogooo me kefiiskam i az da si napravq.. ta navita sum no vse oshte sum samo s jelanieto :P a ina4e za fle6a mislq 4e zarastva.. pone taka mi kaza edna fr (punkarka)
a djantite ne zarastvat.. neshto takova be6e
![]()
Тъпаци сте вие явно само тъпи чалги ми слушате тъй де по темата ами бях чела че зависи много от големината флеша ако е прекалено голям много по трудно ще си възвърне нормалния размер
така де имах впредвид само тея двамата дет се заядоха...![]()
Това че намираме флешовете за глупави ни прави чалгари? Добра логика.Първоначално написано от Анонимко
еми ... горе долу... само един чалгар може да мисли толкова ограничено ако може да се нарече това мислене
@BornFromPain и като нося кецове и кво..
и вече по темата... мисля си за флеш с диаметър най много 1- 1,5 см.![]()
Какво ограничено мислене бе красавец?! Аз ти казвам че флешовете не ми харесват, а ти викаш че слушам чалга? Нещо не се връзват нещата не се ли сещаш ?
уфф... ае стига... а пък и нямах предвид само теб.... ейтози... родения от болка.... кво значение има как ме гледат хората... ейтва е тъпото позьорско - чалгарско мислене.... не ме ебе кво си мислят хората... чрез дрехите изразявам себе си.. който не ме харесва негов си проблем
Спрете с тъпите офтопици!Нямам флеш, но съм чела доста за него и искам да кажа това, което си спомням, не знам дали ще ти бъде достатъчно.
Зависи от големината му.Ако някой 20 милиметров, едва ли ще си върне нормалния размер дупката.Ако ти е най-много 9-10 мм, ще се свие, а за колко време, вече не мога да кажа, за да не те объркам.
Едва ли този форум е най-доброто място, за такива неща.
Влез тук и чети темите, ще разбереш.http://piercing-bg.com/Там са специалистите.![]()
еее... един свестен човек тука.. мерси много... \/
Няма защо!![]()
^^ защото ще е мн различен
хм зависи от диаметъра и колко бързо го разширяваш, не пъхай някви лайна, за да го разширяваш
съвет: чистете си флешовете!
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Абе 5 флеша![]()
По темата:![]()
![]()
различно колко "ти е голяма дупката"
da de vqrno zavisi kolko ti e golqma dupkata![]()
mai be6e 5 mm do tolkova se zatvarq.. ama ne sum sig
no vseki den trqbva da se 4isti.. .abe golqma zanimafka e
![]()
Код:Ако си направя флеш, дупката ще може ли някой ден да се възвърне до нормален размер? Това зависи от няколко неща: Как ще разтегнете флеша; До какъв размер ще разширявате; Колко време ще го носите; Ако разтягате постепенно, има много по-голям шанс дупката да стане отново малка някога. Ако сте разтягали прекалено бързо или сте използвали предмети с неподходяща форма (моливи и т.н.), а не разширители, шансът дупката да се смали до първоначалния си размер намалява. Ако разтягате дупката до 10мм или по-малко, почти сигурно е, че след време тя ще може да възвърне обичайния си размер. Ако си сложите флеш, който е около 20мм или повече, шансът е доста малък. И накрая, ако сте носили флеша някокло месеца, той ще зарастне много по-бързо като го махнете, отколкото ако сте го носили 10 години. Имайте предвид, че това не важи за всички, затова се отнасяйте сериозно към правенето на флеш, защото никога не можете да сте сигурни, че той ще може да се свия напълно. Ако този факт ви притеснява, замислете се дали ще си струва да го правите.
копнато от piercing-bg
не бе бате.. просто ми беше писнало от офтопици и глупости.. и момичето ми даде линк където има точна информация...Първоначално написано от 182+44_4adel
иначе благодаря на всички които се отзоваха
Първоначално написано от psycho_girl
Иначе смърдят много гадно... не че е неква супер силната миризма, ма не е приятно
![]()
(
Иначе аз си направих 9мм, за да съм сигурна, че някога ако поискам, ще мога да го махна...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ne e zadyljitelno da e na uhotoПървоначално написано от Fena
)
Ne, nikoga ne se zatwarq, fle6a e zawinagi.
Оф, тъпо, но искам да ви питам нещо.
Трябва ли според вас задължително да се носиш по едикакъвсиначин, да принадлежиш към едикояси субкулура, религия, гето , за да можеш да си направиш пиърсинг/флеш/татус? Не може ли да си... примерно нормален човек, който страшно много харесва пиърсинги/флешове/татуси. Искам да си направя industrial. Да, ще си "пожертвам" ухото. Има дни, в които някак си ми се иска да се облека като нормалните хора- нормални дънки и тениска. Защо ще ме гледат като изрод, ако имам такъв пиърсинг и съм облечена нормално? Никой ли не може да приеме, че за да харесваш пиърсите/флешовете/татусите не е нужно да си някакъв определен... вид? Поставете се на мястото на средностатистическият човек (тийн)- какво ще ви е мнението за метълка с индъстриъл и нормална с индъстриъл?
Мнението на хората не е най- важното, но е важно за мен. Но каквото и да е то- защо пък някой би се отказал от нещо, което ще го удовлетвори душевно?
Абе кажете какво мислите, че се обърках.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)