.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    търся гадже
    Guest

КОЯ ОТ ВАС ИСКА ДА МИ БЪДЕ ГАДЖЕ?

висок рус и синеок

Голям фен
    Не си ми по вкуса...Виж ако беше пъпчив, грозен, черен мазен можеше и да си помисля ама такъв от кориците на списание... не не не твърде много мацки ще те заглеждат и ще имам конкуренция
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Guest
    dai si dupeto nasam 6toto te jenite nqma da ti oburnat vnimanie, ama ako iska6 da useti6 istinska tvurda vruzka

6eguvam se.. ama sega 6te po4nat da te hranqt be ready, 6toto pone du6evno 6te go poeme6.. sega ima da te suvetvat kak da hodi6 po diskoteki i kuponi... smeh!

Za6to prosto momi4etata bez gadje ne drasnat 2-3 reda da gi svatosame s 4oveka, a ne da dawate suveti!!!

Голям фен
    dai snimka i 6e te vidim.Vupreki,4e tova sa trite ne6ta,koito nai-mnogo mrazq v edno mom4e.Da e viskoto,ruso i sus sini o4i,no razbira se ima izkliu4enq za sega e samo 1 mom4e,moje da si 2-ro
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dai si dupeto nasam 6toto te jenite nqma da ti oburnat vnimanie, ama ako iska6 da useti6 istinska tvurda vruzka

6eguvam se.. ama sega 6te po4nat da te hranqt be ready, 6toto pone du6evno 6te go poeme6.. sega ima da te suvetvat kak da hodi6 po diskoteki i kuponi... smeh!

Za6to prosto momi4etata bez gadje ne drasnat 2-3 reda da gi svatosame s 4oveka, a ne da dawate suveti!!!
    хахахах цепиш мрака =D> =D> =D> =D> "Душевно ще го поемеш"
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

az
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Дай снимка, ама предварително ти казвам, че съм претенциозна, а и никак не съм по дългите връзки
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

НекФо_НикФо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Дай снимка, ама предварително ти казвам, че съм претенциозна, а и никак не съм по дългите връзки
    А си и много изчерпателна

Re: КОЯ ОТ ВАС ИСКА ДА МИ БЪДЕ ГАДЖЕ?

Цитирай Първоначално написано от търся гадже
    висок рус и синеок
    аз примерноооо скайпа ви е mina_kineva obi4am visoki ,sineoki i rusi muje samo da ne si sin na gospoja kanacieva \/

Мега фен Аватара на machoka
    И с много пари, а?!

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си