- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подмазването във форума
Аз се подмазвам САМО на модераторите![]()
А иначе и мен много ме дразнят някви от рода на "Ау жена ми" "ау мъжъ ми" "ау милото ми"![]()
.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Я кажи кой ти се е подмазвалАз всъщност, като че ли виждам повече заяждане, отколкото подмазване. Абе нека има от всичко по много
Пък и в крайна сметка, какво лошо има да чуеш една добра приказка, било то и изкуствена... Понякога и това може да накара един мрачен човек да се усмихне... И това не е малко
![]()
Не става въпрос като цяло за Фън, а за точно тези теми.
Ами сред някои хора съм забелязъл разделяне на групички като групичките се карат по между си, а хората се подмазват един на друг в групичката.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
koalka - Не мисля, че става въпрост само за определени теми. Хората, които пишат в тези теми пишат и във всички останали теми, а не мисля, че типът отношение към останалите юзъри се ръководи от това каква е темата.
Всички им се подмазват. Има и малко хора, които са на отделната крайност - казват колко тъпи са модовете.Първоначално написано от Mimka_sweet
Както във всяко общество, макар и виртуално, има сякви хорица. Някои демонстрират превъзходство(реално или не), други им ходят след гъза, за да са "готини", има подмазвачи и социопати, скандалджии и фурнаджийски лопати, кретени, малоумници и интелигентни хора... Както и пълни лиглъовци и лигли, които са "женени" "сватосани" "гаджосани" един/една с друг/а и държат да досаждат на другите с това... "жена ми" , "мъжъ ми" "цуци-муци" "цун-гун" и прочие... Все едно на някой му пука кой на кого се кефи...![]()
Изприказвах всичките тея простотии, без да кажа всъщност какво мисля- да се възмущаваш на подмазвачеството във форум, е все едно да се възмущаваш,че слънцето изгрява от изток...
Явно за много хора е задължително да са харесвани, ако ще от хора, които никога няма да срещнат...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ето пак гледаме в чуждата чиния ! Щом ти не се подмазваш , защо съдиш другите за това ???? МОга да ти кажа , че има много хора в този форум които са ми приятели и си излизам с тях и т.н. , но ако за теб има само 4 такива юзъра хубаво ! Нужно ли е да ни го съобщаваш по този начин и един вид да налагаш мнението си ! Може би искаш да няма контакти в тоя форум ! ДА няма приятели или познати . Е сега за това в темата снимки съм съгласна защото там вече става брутално ! И много тъпо . Ако на мен не ми допада някой човек аз си го казвам , а не се подмазвам за едно или друго .
Има доста вярно в казаното за подмазването....
Оле чак аз се ошашках да не излезе, че се подмазвам на хората![]()
![]()
хъхъ..
Не изкривявай изказването ми.Първоначално написано от evil lady in black
Е па` гледаме в чуждата чиния. Явно според теб щом не убивам нямам право да съдя другите за това, че го правят. Не съм казал, че не искам контакти в тоя форум или да няма приятели и познати, въпреки че за мен лично това не е сайт за запознанства. Какво значи "само 4"? Колко много хора са ти "приятели"? Не ми се струва реално да имаш 15-20 приятеля от форума. Зависи какво разбираш под "приятел".
к*рви сте, к*рви сте
Ама аз точно теб те числя към другата групичка.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
от подмазвачи ми се повръща
Еми Мошно да ти кажа.. на мене никой не ми се мазни... Може би защото аз не съм се мазнила на никой.
Амм.. обаче си прав за фън фън.. и т.н., че там си е кочина и всеки харесва някого. Аз от тоя форум съм се запознала с писна на лично с двама потребителя. Единия ме е забравил, а втория ме слага в черния си списък защото както казваш ти явно не му се подмазвам.
Ае заеби.. Аз дори не знам защо влизаш в тоя форум щом като постоянно те банват и т.н. ?!
Айде.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Зъбавно ми е се подмазва само в неговия форум! А пък тука пише постоянно глупости и затова маи има секи дан по банн!Греша ли?
Това във фъна и снимките не е лицемерие. Това са лигавщини.Стига сте съпоставяли форума с реалния живот, ще се утепате. Тука е просто едно неангажиращо място за разтоварване - приемайте го както си щете. Онлайн лиготиите са дреболии, за които не се обръща внимание. Ако обръщаш внимание на всички тези дреболии начи просто не си намерил форума.
Хайде пийс !
пс. Аз одавна напуснах този форум ама нещата не са се променили.
Ти или си глупав,или си малък.Първоначално написано от Забавно ми е
Как можеш да сравняваш познанство от форум и истинско такова?
Не ти ли е хрумвало,4е при4ината вси4ки да се харесват толкова е,4е не се сблъскват с истински ли4ности?
Какъв контакт е този във форума?Какво знаеш ти за 4овека отсреша,как ше реагира в дадена ситуация,дали ше те подкрепи и т.н... ъ?
Знаеш каква музика харесва,кои сериали следи,хипотети4но му опознаваш характера и как би реагирал в дадена ситуация,но това тук са само думи.Това е при4ината да можеш да си харесаш много хора,просто зашото не му знаеш 4ерните страни4ки на характера.
А колкото до това,как си се мазнят-и на мен ми е смешно.Не бих тръгнала да сипя хвалебствия за някого,когото не познавам,но се е изкавал ласкаво.ше кажа просто благодаря.Толкова ли е трудно?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Много тъпи парчета има в тоя форум.Аз сам получавала ЛС в който 1 юзър (без имена) ми беше написал че сам била страхотна и нз още какво а едва ли е прочел и половината от мненията ми...Много форумци се мазнеят на Мачока все едно е някакъв бог....Във Фън,фън фън повечето момичета се лигавят без мярка и си викат "миличко" "сладичко" и нз какво си още а всъщност не могат да се понасят...
Хах.. Дам и аз съм получавала ЛС, че съм много сладка..Първоначално написано от die_die_my_darling_
хаха и как по дяволите разбра, поне снимка да си бях качила...
![]()
Иначе не мисля, че това подмазване се среща чак толкова често извън Фън-а, дори доколкото съм забелязала смятам, че споровете, и обидите преобладават..![]()
Незнам, не мисля, че аз лично се подмазвам на някой, но наистина има потребители, които някак...допадат ми, естествено незнам дали в реалния живот, ще мога да контактувам или да се разбирам добре с тях, но виртуално ме радват - факт...
хаха щото в реалния живот не е така... свиквай![]()
всеки иска да бъде харесван (колкото и комплексарско това да ми се струва във виртуалното пространство) и казва на хората, това което искат да чуят/прочетат![]()
това подмазване знаеш ли от колко време съм го забелязала?!...и в доста теми съм споменавала,че ме дразнят "лизогъзците" в този форум.по принцип не мога да понасям лигавщините затова супер много се дразня от такива неща.раздела "Фън,фън и пак фън" е пълен с такива примери...затова не влизам много в него.![]()
помощ-едва ли ще се намери.нищо не може да се направи.хората са си такива явно и в действителност(което е още по-лошо).
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥