Преди да започна тази тема искам да кажа, че не казвам колко зле или колко тъп е форума. Ако го намирах за толкова тъп нямаше да го посещавам. Просто искам да се обърне внимание на този проблем (а може би и на мен) и да се замислим над себе си и да коригираме тази грешка.

Поне за мен около 80-90% от хората във форума се подмазват един на друг, особено във фън раздела където е пълна кочина . Подмазват се всички хора, включително и тези, които ми харесват. Най-тъпото и очевидно подмазване е в темата за снимки. Там например едно момиче казва на някое друго, очевидно грозно момиче, че е много хубава, а след малко другото момиче и връща "жеста". Това е само един пример, но подмазването не се изчерпва с него, то е навсякъде. Самият аз съм се подмазвал 1-2 пъти, но в тези случаи т.н. ми "подмазване" се изразяваше в това малко да преувелича, но никога не бих казал на черното - "бяло" както наблюдавам, че се случва тук. Интересен ми е и момента с темите тип "Кои форумци харесвате?". Там доста юзъри са написали по 15-20 човека. Извинявайте, но аз в този форум реално харесвам 4 юзъра, а уважавам мнението на не повече от 10 човека. Излиза, че вие във форума харесвате повече хора от колкото в реалният си живот. Може да се продължава с всякакви примери от типа на обръщенията "миличко", "сладичко" и др. до взаймното хвалене на някои юзъри и още много други. Осъзнайте се хора. Започва да се губи истинското лично мнение за даден човек. Началото когато влизах във форумите си мислех, че там хората найстина ще говорят това, което мислят. Нали не се познават с другите (повечето) юзъри, а то какво излезе? Тук е по-голям фалш и от реалния живот.

Най-тъпото е, че сега ако не ме нападнете, то може би повечето юзъри ще почнат не приемат и не харесват подмазването, за да покажат, че те не се подмазват, а няма да се замислят реално върху това, което целя с тази тема.