.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

2 свършвания с един презерватив

Здравейте,

Наскоро с приятелката ми правихме секс и понеже бях адски възбуден, свърших почти веднага в презерватива, но не ми се искаше да я разочаровам и продължих. Сега се притеснявам дали е възможно от него да е излязло нещо, и дали има опасност да забременее ако е излязла сперма?

Ще съм много благодарен ако ми кажете какво мислите, че много се притеснявам

Guest
    Te tawa za purvi put go 4uvam.. ne ti li spadna kato svur6i? kolko vreme produlji sled tova? Veroqtnostta e mnogo malka da e zabremenqla, po skoro se uspokoi... nai malkoto veroqtnostta momi4e da zabremenee e 5 % v edin mesec, za6toto qicekletkata moje da bude oplodena samo v ramkite na 3-4 4asa, posle stava negodna!!

Честито,ше ставаш баща

Ами не ми спадна, аз по принцип съм си така, мога да продължа без проблеми. Просто притесненията ми са, да не би от края на презерватива да е излязла сперма от притискането и да е попаднала във или върху влагалището й.

to za tova v utiikata sa pove4ko kaot ne ti stig 1 izvadi o6te 1 i te suvetvam da kaje6 na gadjeto ti da si napravi test za po-sigorno

А бе момче ти луд ли си?Как може да ги правиш тия работи????
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен Аватара на koalka
    Не може да е излязла сперма, ако презерватива си е бил напълно здрав.

mi 4estno kazano kogato ne mojeme nie da si kupime prezervativi polzvame edin dva puti i si4ko si e mnogo dobre

Цитирай Първоначално написано от sexy_dupe92
    mi 4estno kazano kogato ne mojeme nie da si kupime prezervativi polzvame edin dva puti i si4ko si e mnogo dobre
    Ужас! Вие не сте в ред! Презервативите са създадени за ЕДНОКРАТНА употреба! Не знам вие как го правите този номер.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Te tawa za purvi put go 4uvam.. ne ti li spadna kato svur6i? kolko vreme produlji sled tova? Veroqtnostta e mnogo malka da e zabremenqla, po skoro se uspokoi... nai malkoto veroqtnostta momi4e da zabremenee e 5 % v edin mesec, za6toto qicekletkata moje da bude oplodena samo v ramkite na 3-4 4asa, posle stava negodna!!
    ami da ti kaja i az sym taka 1-viq put vinagi svrushvam v kondoma i produljavam i ne mi spada...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

И го премивате със спирт нали ? оле Боже до къде стигнаха хората

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    И го премивате със спирт нали ? оле Боже до къде стигнаха хората
    Какъв спирт, бе, баце! Удряш му един сапун, изтрескваш го и го надаваш пак. Даже може и да си го прибереш за другия ден. Ние с 1 презерватив от 15 стотинки изкарваме 3-4 пъти. Икономия
    МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ПРЕЗЕРВАТИВА Е ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА!!!

Как може да използвате един презерватив два пъти Не сте добре. Мислете малко повече с горната си глава, бъдете малко по-отговорни към партьора си.

Фен
    Град
    BG
    Аз се смях като видях на една кутийка с презервативи да пише, че са за еднократна употреба .... ама май е имало защо да го напишат ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Еми явно няма за какво да се притесняваш, защото не си първия нито последния който прави това нещо, а Aleandra какво ми се възмущаваш знаеш ли колко по-лоши неща се вършат по света от това един презерватив да се ползва два пъти.

П.С. Айде радвай и да няма друг път..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    доколкото разбрах става въпрос за две 'свършвания' по време на ЕДНО използване, (както пове4ето жени , така и някои мъже са способни на 'множествен оргазъм', няма страшно, стига да не ви става навик, по принцип презервативите имат един еласти4ен пръстен в основата, който задържа семето да не се разлее.
    Ако пак ще правиш такива номера, (две празнения в един презерватив по време на един полов акт) гледай ти да си отдолу, тогава хептен няма риск

emi slu4va se da se pak i mom4etata sa hora ne su prosto ma6ini za seks.spoko pi4 nqma stra6no i moq taka se be6e ispla6il predi okolo 5-6 meseca nqkude no mi kaza i az go uspokoih 4e ni6to ne e stanalo taka 4e spoko ne si edinstveniq spokoino i na neq ni6to ne moje da i e stanalo uspokoi se \/

Guest
    ot de znai6? ma6ini sme xD

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Малиййййй, ние по няколко месеца си караме с 1.. ПФ то си е нормално!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Малиййййй, ние по няколко месеца си караме с 1.. ПФ то си е нормално!
    МОЛЯ????????????
    омг

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    to za tova v utiikata sa pove4ko kaot ne ti stig 1 izvadi o6te 1 i te suvetvam da kaje6 na gadjeto ti da si napravi test za po-sigorno
    И аз мисля,че е редно да кажеш на приятелката си
    А онзи пък използва 2 пъти 1 презерватив...И кво му правиш,оставяш си го пак в пликчето и после в портмонето,така и следващия,и по следващия път,докато не стане целия на дупки и доста мръсен,а?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ужас! Вие не сте в ред! Презервативите са създадени за ЕДНОКРАТНА употреба! Не знам вие как го правите този номер.
    ти добре ли си??? една кутиика с презарвативи ти е 3лв...мисля 4е можеш да ги отделиш и да си ги спестиш за да може после да не става фалш а й така е много по хигиени4но

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си