- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP ME
imam edin problem.. az sum na 16 ii si imam priqtel ive4e nablijava momenta v koito mislq 4e 6te spq s nego,no me e sram za6toto klitora mi izliza iz pod sramnite ustni.. leki4ko visi nadolu!ta iskah da pitam tova problem li e ii trqbva li da se sramuvam.. i dali 6te pre4i na ne6to na samiq akt ??molq vi otgovorete mi.. mersi predvaritelno
nese pritesnqvai davai smelo i moita macka e sushtata ne e nikakuv proglem i na nego nqma da e osven ako ne e prekaleno pretenciozen![]()
Ако наистина те обича, не ми се вярва това да е проблем за него!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това не е клитора, той не виси.Това са малките срамни устни.
spoko бе жена .. всяка девойка е разли4на .. всяка вагина също.. ако те харесва такава каквато си .. няма да има проблем .. даже може да е възбуждащоПървоначално написано от koalka
![]()
Че тва е анатомия бе мила.Няма страшно - прочети малко литература по въпроса и ще разбереш, че е напълно нормално и не е някаква аномалия.Пък на него дали ще му хареса - тва си е негов проблем.Ти неговия ще харесаш ли?
Не за вражда, за обич съм създадена!
Не мисля, че е проблем![]()
Все пак, ако се е възбудил достатъчно просто няма и да го забележи.
Пък и ако те обича.. какво толкова!?!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
кво няма да го забележи,той п*тка едва ли не е виждал,пък било то и на картинка..леле в кви филми се вкарватеПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
abe macka sorry ama toi da ne bi da te kupuva i da vzeme da te varne! ne se pritesnqvai vsi4ko e 6te e nared
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
7 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html