.

Виж резултатите на анкетата: Странно ли е да има момичета във фитнес залата?

Гласували
96. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 6,25%
  • Не

72 75,00%
  • Нямам нищо против!

18 18,75%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!

МОМИЧЕ ВЪВ ФИТНЕСА?

Искам да попитам момчетата, толкова ли е неприемливо да видите момиче във фитнеса? С две приятелки ходихме 4 пъти на 2 различни места и винаги ни гледат някво странно. Писна ни и май взехме да се отказваме. (На по 16 сме - не знам дали т`ва има значение за отговорите ви)
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: МОМИЧЕ ВЪВ ФИТНЕСА?

Цитирай Първоначално написано от maroon
    Искам да попитам момчетата, толкова ли е неприемливо да видите момиче във фитнеса? С две приятелки ходихме 4 пъти на 2 различни места и винаги ни гледат някво странно. Писна ни и май взехме да се отказваме. (На по 16 сме - не знам дали т`ва има значение за отговорите ви)
    Ако сте готини, сигурно са ви гледали така, защото са искали да ви ебат. Ако това е в състояние да ви откаже сте ми ясни!
    Левски шампион але але!

според мен не е странно но са ви гледали така защото повечето пичове в тия фитнеси се познават и си викат ей гледай кви пикли идват на групички за 1 седмица за до пхробват да забършат некой тук и после се тръгват

пп:Не се отказвайте
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Лошо няма . защо пък да не ходите на фитнес ?? Момчетата ви гледат щото се пак женско ко да гледат

нали трябва да има някой който да тича след патеката и да върти колелото

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    нали трябва да има някой който да тича след патеката и да върти колелото
    След пАтеката надали някой тича...
    А по темата ... абе аз съм момиче и все пак ще ти кажа , че и мене ме гледаха странно в началото ама като мина месец се запознах със почти всички в залата и вече отношението е далече по различно, излизаме си заедно , помагат ми ако се наложи , така че няма какво да се отказваш , ако изобщо ходиш на фитнес , за да постигнеш нещо по различно от свалка с батковците

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не е странно, няма причина да е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Разбира се,че е нормално А момчетатаа...все пак сте момичета как няма да ви гледат :P особено пък ако сте хубави...
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Повече от фен
    еми то анаболите до тукводят много ясно че е нормално..... колкото повече толкова по добре за момичетата евалата на тези които ходят

az li4no imam mn frs momi4eta koito hodqt na fitnes i spored men ne e sramno ili ne6to takova

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Странно ще те гледат най-много първите няколко седмици!После ще свикнат да те гледат там и ще спрат да ти обръщат внимание...к,во ти пука изобщо?Наистина ако т,ва е в състояние да те откаже...не си за там
    И още нещо-на фитнес ходи със самочуствие:без да ти пука кой те гледа и как те гледа,без да те е срам да питаш за еди-какво си...мен лично ме дразнят по-скоро тия дет отиват там само за да забият някой батко и тия дето искат да постигнат нещо ама ги е срам

Мега фен Аватара на koalka
    Ходете си, да не ви пука.Има жени във фитнеса, обаче не съм забелязала някой да ги гледа странно.

Голям фен
    във фитнеса който посещавам аз има много моми4ета и не ни гледат странно абе вие пък от къде разбрахте 4е ви гледат странно , сигурно обстойно сте огледали вси4ки и сте намерили нещо в погледите им ???
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    във фитнеса който посещавам аз има много моми4ета и не ни гледат странно абе вие пък от къде разбрахте 4е ви гледат странно , сигурно обстойно сте огледали вси4ки и сте намерили нещо в погледите им ???
    Ако си киорав няма да го видиш то като си те гледат странно си те гледат колкото и обстойно да си гледаш

Mn sie normalno daje!I az pose6tavam fitnsa 4esto

няма абсолютно нищо странно,даже е хубаво ако искаме хубави моми тряя да ходите на фитнес

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Re: МОМИЧЕ ВЪВ ФИТНЕСА?

Цитирай Първоначално написано от maroon
    Ми кво странно може да има.... На фитнесите поне в моя град ходят тройно повече момичета/жени отколкото мъже.

П.С. не ви гледат странно, а ви оглеждат Особено, ако сте в некой фитнес дето ходят само пръчове....
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

ми нямам нищо против момичетата във фитнеса.. ама ми пречат на тренировката защото мн се заглеждам в тях..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    Ако си киорав няма да го видиш то като си те гледат странно си те гледат колкото и обстойно да си гледаш
    имах предвид 4е са отишли там и докато са си правели упражненията само са се узъртали дали някой и как то4но ги гледа , вместо да си гледат тяхната работа
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Е зависи как са ви гледали . Пък и не разбирам за какво трябва да се отказвате заради това . Кво въобще ви пука за тях
    П.П. Фитнесът е хубаво нещо .. и колкото повече момичета го осъзнаят , толкова по-добре

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Не си е работа разсеиват ме.
    Light The Universe

na men ne mi se struva stranno dori mi haresva momi4eta razkrasqvat malko zalata mnogo mi e gadno ponqkoga kat otida na fitnes i v zalata ima samo mom4eta, a kjoto ima i momi4eta e drugo

Zdravei az mnogo obi4am sporta i sportuvam seki den i su6to taka hodq na fitnes ne znam koi i kak vi e gledal ama ako pohodite o6te 1-2 puti na fitnes nikoi nqma da bude v sustoqnie da vi spre da produljite da hodite.Vodi do pistrastqvane! [/quote]
    .................НИЩО НЕ СТАВА СЛУЧАИНО.........

Град
    sofia
    kakvo mu e strannoto momi4e da hodi na fitness ne moga da razbera?!

Nishto losho ne pravqt momichetata vyv fitnesa(e osven tova che horata nemogat da si vyrshat rabota kat idat) Pyk i na koito mu prechat prosto da ne gi gleda xaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си