- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- МОМИЧЕ ВЪВ ФИТНЕСА?
Искам да попитам момчетата, толкова ли е неприемливо да видите момиче във фитнеса? С две приятелки ходихме 4 пъти на 2 различни места и винаги ни гледат някво странно.Писна ни и май взехме да се отказваме. (На по 16 сме - не знам дали т`ва има значение за отговорите ви)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ако сте готини, сигурно са ви гледали така, защото са искали да ви ебат. Ако това е в състояние да ви откаже сте ми ясни!Първоначално написано от maroon
![]()
Левски шампион але але!
според мен не е странно но са ви гледали така защото повечето пичове в тия фитнеси се познават и си викат ей гледай кви пикли идват на групички за 1 седмица за до пхробват да забършат некой тук и после се тръгват![]()
пп:Не се отказвайте![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Лошо няма . защо пък да не ходите на фитнес ??Момчетата ви гледат щото се пак женско
ко да гледат
нали трябва да има някой който да тича след патеката и да върти колелото
След пАтеката надали някой тича...Първоначално написано от DoPye
А по темата ... абе аз съм момиче и все пак ще ти кажа , че и мене ме гледаха странно в началото ама като мина месец се запознах със почти всички в залата и вече отношението е далече по различно, излизаме си заедно , помагат ми ако се наложи , така че няма какво да се отказваш , ако изобщо ходиш на фитнес , за да постигнеш нещо по различно от свалка с батковците
Не е странно, няма причина да е.
Разбира се,че е нормалноА момчетатаа...все пак сте момичета как няма да ви гледат :P особено пък ако сте хубави...
![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
az li4no imam mn frs momi4eta koito hodqt na fitnes i spored men ne e sramno ili ne6to takova
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Странно ще те гледат най-много първите няколко седмици!После ще свикнат да те гледат там и ще спрат да ти обръщат внимание...к,во ти пука изобщо?Наистина ако т,ва е в състояние да те откаже...не си за там![]()
И още нещо-на фитнес ходи със самочуствие:без да ти пука кой те гледа и как те гледа,без да те е срам да питаш за еди-какво си...мен лично ме дразнят по-скоро тия дет отиват там само за да забият някой батко и тия дето искат да постигнат нещо ама ги е срам![]()
Ходете си, да не ви пука.Има жени във фитнеса, обаче не съм забелязала някой да ги гледа странно.
във фитнеса който посещавам аз има много моми4ета и не ни гледат странноабе вие пък от къде разбрахте 4е ви гледат странно , сигурно обстойно сте огледали вси4ки и сте намерили нещо в погледите им ???
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Mn sie normalno daje!I az pose6tavam fitnsa 4esto
няма абсолютно нищо странно,даже е хубаво ако искаме хубави моми тряя да ходите на фитнес![]()
Ми кво странно може да има.... На фитнесите поне в моя град ходят тройно повече момичета/жени отколкото мъже.Първоначално написано от maroon
П.С. не ви гледат странно, а ви оглеждатОсобено, ако сте в некой фитнес дето ходят само пръчове....
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
ми нямам нищо против момичетата във фитнеса.. ама ми пречат на тренировката защото мн се заглеждам в тях..![]()
![]()
имах предвид 4е са отишли там и докато са си правели упражненията само са се узъртали дали някой и как то4но ги гледа , вместо да си гледат тяхната работаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не си е работа разсеиват ме.
Light The Universe
na men ne mi se struva stranno dori mi haresva momi4eta razkrasqvat malko zalata mnogo mi e gadno ponqkoga kat otida na fitnes i v zalata ima samo mom4eta, a kjoto ima i momi4eta e drugo
Zdravei az mnogo obi4am sporta i sportuvam seki den i su6to taka hodq na fitnes ne znam koi i kak vi e gledal ama ako pohodite o6te 1-2 puti na fitnes nikoi nqma da bude v sustoqnie da vi spre da produljite da hodite.Vodi do pistrastqvane![/quote]
.................НИЩО НЕ СТАВА СЛУЧАИНО.........
kakvo mu e strannoto momi4e da hodi na fitness ne moga da razbera?!
Nishto losho ne pravqt momichetata vyv fitnesa(e osven tova che horata nemogat da si vyrshat rabota kat idat)Pyk i na koito mu prechat prosto da ne gi gleda xaxa
![]()