Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
хм...добре си направил 4е си пуснал теми4ката...наистина много 4есто бъркаме любовта с привли4ането особено ние тиин4етата!!!...трябва да можем да разли4аваме 2те 4увства...при привли4ането искаш дадения 4овек за определено време...месец два...(примерно)...4увство което най 4есто искаш 4овека (който те е привлякал) физи4ескки...
Права си наистина при вашата възраст...е така ... нормално е да изпитваш превличане ако си имаш гадже ,но мисля ,че въпреки всичко любовта остава над всичко... поне за мен.Сега друго е дали ще се поддадеш и ще направиш нещо с някого макар и за една нощ.Това няма да е честно спрямо човека до вас а и може да се окаже голяма грешка.Да хубаво ще ви е .... ще има страст в голяма доза но определено ще е грешка.И все пак лично аз когато бях на вашата възраст не съм изпитвал нужда от задълбочена връзка и сериозна любовна авантюра.Сега разбира се е различно и търся любовта която няма да срещна но както и да е.Забавлявайте се но не наранявайте човека до себе си! Позволено е ако сте сам/сама няма лошо.