.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    някои е умрял............
    Guest

помогнете на един нещастник................................ .

Добър ден на всички.Искам съвет от вас тъи като знам че сте прекалено добри за да е истината .Питам ви следното ако винаги ви пренебрегват и лъжат наи вече жените и другите хора какво бихте направили?Ако вие отделята цялото си време внимание на някого а тои на вас не ви отделя достатъчно???????? Как ще се почуствате когато това е винаги системно постояно............ ви се случва (((((( няма ли да ви идва от вътре просто да умрете от мъка (((((((( дали си заслужава да помогнеш на някого в случаи че тои те пренебрегва винаги и ти отказва помощ?идеите ми свършиха не знам какво да направя........................ след като си мислех че това явление ще е времено а то стана постояно в началото не беше така при запознанството ни за пръв път....... после се появи........ на кръстопът съм да продължа така завинаги или да се откажа (((((((((((((((((((((((( моля ви за искрена помощ ще прочета всички постове дори и тези в които ме ругаете.

Кой е умрял,че се зарадвах!
    Дигни си самочувствието и бъди по конкретен!
    Light The Universe

az ni6to ne razbrah ot vaprosa i ot sadarjanieto na posta... pi6i malko po sasredoto4eno ako e vazmojno i po qsno...
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За приятелката ти ли става въпрос? Не те оценява и те тъпче?

Ами какво да ти кажа, има много такива хора, но ти си виновен, че и разрешаваш да си играе с теб. Трябва да й дадеш да разбере, че не си даденост, че може да те загуби, спри да й сваляш звездите, може пък да й дойде акъла. (Ха дано, ама надали...)
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    когато си прекалено добър към някого и изпълняваш всяка негова прищявка,той започва да те мисли за даденост и не оценява това,което вършиш затова трябва да му дадеш да разбере на този някой,че и ти си човек и имаш нужда от любов и топлота толкова,колкото и той
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

виж..ти си се от4аял напълно...няма за какво!!! живота е пресд теб...ти си тръгнал да се отдаваш напълно отвсякъде на някой няма смисъл от това...живей си тенейджърския живот...и не се прехласвай,явно другите си живеят и просто не са обзети от мания за отдаденост

Към автора: Имам почти почти същия проблем. Ма го бутам някак си, няма как. Всичко зависи от обстоятелства, от това на кой помагаш и т.н. Дай нещо по-конкретно, за да се разприказваме повече

Голям фен

Re: помогнете на един нещастник.............................

Цитирай Първоначално написано от някои е умрял............
    Добър ден на всички.Искам съвет от вас тъи като знам че сте прекалено добри за да е истината .Питам ви следното ако винаги ви пренебрегват и лъжат наи вече жените и другите хора какво бихте направили?Ако вие отделята цялото си време внимание на някого а тои на вас не ви отделя достатъчно???????? Как ще се почуствате когато това е винаги системно постояно............ ви се случва (((((( няма ли да ви идва от вътре просто да умрете от мъка (((((((( дали си заслужава да помогнеш на някого в случаи че тои те пренебрегва винаги и ти отказва помощ?идеите ми свършиха не знам какво да направя........................ след като си мислех че това явление ще е времено а то стана постояно в началото не беше така при запознанството ни за пръв път....... после се появи........ на кръстопът съм да продължа така завинаги или да се откажа (((((((((((((((((((((((( моля ви за искрена помощ ще прочета всички постове дори и тези в които ме ругаете.

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest

дали си заслужава да помогнеш на някого в случаи че тои те пренебрегва винаги и ти отказва помощ?
    Ще се хвана за тази част от пост-а.

Ако някой има нужда от дребна услуга, помощ или каквото и да е отделяне на внимание, няма нужда да го правиш ако това изисква усилия, които няма да положиш с удоволствие.
    Ако някой има проблем, за който ти знаеш, че можеш да помогнеш, и самият ти искаш да помогнеш просто ей така - за да се чувстваш по-добре в кожата си - направи го.
    Но просто помни, никога не очаквай някакво възнаграждение като си губиш времето да обгрижваш другите. Ако си правиш зор и си мислиш, че ще получиш някакво внимание, разочарованието ти ще е доста голямо(както всъщност в момента е).
    От друга страна, ако го правиш заради себе си, то ще си проличи в държанието ти и въпросният човек може и да ти обърне внимание, защото не си показал че си готов да му бъдеш изтривалка всеки път като има нужда. А и да не ти обърне внимание - няма значение, то си сторил въпросното действие, за да се харесаш сам на себе си.

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    TEXT

Излишен коментар маце

И за да не стане и моето такова ...

Ако някой има нужда от дребна услуга, помощ или каквото и да е отделяне на внимание, няма нужда да го правиш ако това изисква усилия, които няма да положиш с удоволствие.
    Ако някой има проблем, за който ти знаеш, че можеш да помогнеш, и самият ти искаш да помогнеш просто ей така - за да се чувстваш по-добре в кожата си - направи го.
    Хубаво изказване. Ще добавя само, че когато човек прави добро, винаги му се връща, независимо кога и след колко време. Опитай се да не бъдеш винаги "загрижен" за всичко и всички. Дай малко пространство и за себе си. Позволи на другите да направят нещо. Не поемай винаги инициативата на 100%. Тва би било добре като за начало. И и и ... най - вече, не угаждай на 100% на мацките, те го приемат като " Ооо какво хубаво кученце, иии само как изпълнява команди". Тъпо! Чаткаш ли? В един момент тва им писва и отиваш по дяволите.

еми ако един човек те пренебрегва и те кара да се чувстваш зле тогва единственото което можеш да направиш ( според мен) е да покажеш да въпросния човек, че както може със помощта и присъствието ти, така може и те да изчезнат.... а ако ти глобален проблем със сички, тогава можеш само (пак според мен) да продължаваш да помагаш и да си сигурен, че това рано или късно ще бъде оценено мн повече от колкото си се надявал някога

Хм, според мен ако правилно разбрах въпросната ситуация ,защо просто не опиташ да вземеш и да покажеш на това момиче как тя ще живее без теб, ако на нея няма да и пука - тогава няма смисал да мислиш за нея (колкото и банално да звучи) . То колкото и безразлични да изглеждат хората отвън , вътре те са съвсем други , тъй че опитай може и да успееш

Супер фен
    Град
    Мбабане
    честито, Вие току що се превърнахте в мъжка изтривалка
    но трябва да има и балъци, че да не изчезнат тарикатите
    автора, време е почнеш да хейтваш

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не само момчетата или мъжете имат подобни проблеми. въпроса не е от какъв пол си, а в това кой до каква степен позволява на останалите да го правят на боклук. единствения начин да се вдигнеш в очите им е като покажеш характер! нека разберат, че не само те могат да командват парада! (сори ако е ставало въпрос за момиче, тъй като аз писах за приятелите, но просто в поста ти не беше уточнено)
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

някои е умрял............
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]не само момчетата или мъжете имат подобни проблеми. въпроса не е от какъв пол си, а в това кой до каква степен позволява на останалите да го правят на боклук. единствения начин да се вдигнеш в очите им е като покажеш характер! нека разберат, че не само те могат да командват парада! (сори ако е ставало въпрос за момиче, тъй като аз писах за приятелите, но просто в поста ти не беше уточнено)
    Става въпрос за момиче

Град
    София

Gore glavata!!!

Vij sega vsi4ki sme popadali v podobni situacii... no tova ne ozna4ava 4e trqbva da se predade6,a naprotiv pokaji im koi komandva parada i si podbirai po vnimatelno priqtelite za da ne se okaje6 posle v su6toto polojenie!!!
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

Град
    там където залязва слънцето
    я не се излагай...стегни се малко и покажи кой командва.какво ще те правят тебе на боклук,то това е много гадно да си мн. влюбен в някой и само да му вървиш пходир гайдата а той да те прави на 2 и половина...
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си