.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated: Дали не съм болна от булимия?

здр.на всички
    имам един проблем и бих искала да споделя с вас
    Всичко започна на Великден когато отидох на гости у баба ми и тя ми даде да ям сърми и каза че тези сърми ги пазела от миналата седмица щото не съм отишла и ги запазила...та щот не ям месо и ми ги даде тия съми
    ядах от тия сърми от начало нищо ми нямаше но след 2-3 часа като се прибрах у нас ми стана супер тежко и бръкнах си и върнах след тва ми беше добре но до следващото ядене ядах и пак върнах...и неска 3или 4ден повръщам ето днеска сутринта ми беше гадно на стомаха и бръкнах си и повърнах и току що пак щото майка ми на обяд беше ми спържила картофи и аз ядах и след тва....
    въпросът ми дали не съм болна болимия или кво там
    щото не мога нищо да ям и само вода мога д апонасям смисъл даже и кафето ми се стува тежко нз
    помогнете ми

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    mmm spored ment fa e bolimiq ot sekude otidi vednaga na lekar shtoto tfa e mn seriozno ....

Ммм .. може просто да ти се гади, нещо да ти е разстроен стомаха и от това да е. Тези сърми, които са стоели седмица .. малко съмнителни ми изглеждат. Не знам .. по-добре още някой да изкаже мнение.

Guest
    одеве отварям хладилника и уж щях да ям но се отказах
    нз а иначе е пълен оба4е просто не ми се яде или ми се отяде като си помисля 4е пак може да повращам

Еми проблема най-вероятно идва от сърмите, но ние само може да предполагаме. Иди да ти направят преглед и т.н.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здр.на всички
    имам един проблем и бих искала да споделя с вас
    Всичко започна на Великден когато отидох на гости у баба ми и тя ми даде да ям сърми и каза че тези сърми ги пазела от миналата седмица щото не съм отишла и ги запазила...та щот не ям месо и ми ги даде тия съми
    ядах от тия сърми от начало нищо ми нямаше но след 2-3 часа като се прибрах у нас ми стана супер тежко и бръкнах си и върнах след тва ми беше добре но до следващото ядене ядах и пак върнах...и неска 3или 4ден повръщам ето днеска сутринта ми беше гадно на стомаха и бръкнах си и повърнах и току що пак щото майка ми на обяд беше ми спържила картофи и аз ядах и след тва....
    въпросът ми дали не съм болна болимия или кво там
    щото не мога нищо да ям и само вода мога д апонасям смисъл даже и кафето ми се стува тежко нз
    помогнете ми
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ. килограми и ръст?

Град
    Kill the kifla co.
    Мм мисля, че е хранително натравяне..миналото лято и аз имах такова и от всяко нещо повръщах. Отиди на лекар!!! На мен ми преляха глюкоза или нещо такова и за 1 час се оправих!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си