- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скорпионите секс маниаци ли са??
аве четох някъде че скорпионите /за зодията става на въпрос/
са секс маниаци
драснете каквото знаете по въпроса
а да
ще е от полза ако напишете и дали сте скорпионче или не
:]
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
ами....може и да има връзки но има и скорпиони които не са 4ак такива .....и аз не знам думата..
тва са глупости..то ако порочността и сексуалните желания зависят от зодията..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мите попринцип скорпионите са няква такава зодия... Много подвластна на секса... :Х Иначе за момичетата нз ама момчетата са много перверзниИначе нали си знаете... "Има две зодии : скорпиони и прецаканите от тях..! "
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Пепи е скорпион...Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Ухх и аз уж чета по малко за зодийките, може би хората от една зодия имат нещо сходно в характерите си, но...за секс манияци...сигурно има скорпиони секс манияци, както има и раци, и риби и козирогчета..![]()
Много мЪ кефите с тея зодии!![]()
На всякъде!
Light The Universe
тряа се провери значиПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Те и трите изброени зодии са от една групаПървоначално написано от malka_sladuranka
И наистина мога да ти кажа, поне при мен само с някоя от тези зодии ми минават пробивите за по нестанрадтни секс изпълнения и т.н. най-лесно се решават, а понякога самите те са инициатори. При други зодии не съм забелязал да става толкова лесно
![]()
ааа,обяснявам си го вече - приятелят ми е риба
а ще ми обясните ли тогава кво прави водолея(moi) при въздушните?![]()
![]()
![]()
![]()
Въздушните се допълваме изключително добре с водните. Става голема буря в леглото, като первезрните идеи на водните, във вихъра на въздуха се така някак осмислят и логизират, че става буреносна комбинация... Лошото е, че обикновено най-добре се разбираме въздушните с водните единствено в сексаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Също съм въздушна аз![]()
начи ако съда по мене аз в 99% от времето в което не права секс мисля за секс.мога да свържа и свързвам всяко нещо с секс.мисля само за секс и за колата ми но предимно за секс, а ако може секс в колата няма коментар.- та скорпоините са СЕКСУАЛНО ЗАВИСИМИ ние можем да изкараме повече без вода и храна от колкото без секс! без повече коменари точка на темата
абе не е баш така,ама съм забелязала,че най-често в леглото се сдобрявамеПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
+1!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
И аз съм скорпионче и съм зависима от секса! Дори когато приятеля ми е бил супер уморен съм правила всичко по силите ми за да го изнасиля!![]()
хахах кой не ги е праил тия работи..Първоначално написано от кметицата:)
![]()
аз даже имам едно клипче на фотоапарата отпреди 1 месец ... 'аиде мило' 'не,не мога' 'аиде мило,моля те'
тъй че не е от зодията - от нуждите е![]()
съгласна съм за скорпионите (от опит и лични наблюдения) обаче ми е интересно за другите зодии ....водолеите примерно много обичат да експериментират,раците мн сменят партньорите си .... близнаците ?!
ЗОДИЯТА НЕ Е ОТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ !!!
aaa hora kat ste tragnali taka da kazvate za zodiite kajete za racite...6oto az s1m rak i mi e mnoy interesno ...
aide plss kajete ne6to po specialno ... ;] mersi predvaritelno
Има нещо вярно в товаПървоначално написано от lesstats
![]()
скорпион съм![]()
Gledam, 4e ima hora deto rabirat pove4e ot zodii, 6toto i az se interesuvam, samo 4e neznam mnogo za sexualnite im otono6eniq, ta moje li da kajete ne6to i za OVEN i VEZNI blagodarstvo predvaritelno...![]()
http://astrology.awardspace.us/love_page.htmlПървоначално написано от CuHeo4Ka
сигурно има и други... тук добре са го написали, пък и аз говоря повече от личен опит, а не съм ни една от двете зодии които питаш, за тва си чети... пък друг представител на някоя от зодиите да сподели и лични впечатления![]()
Скорпион съм... И аз знам, че е зодия, силно заредена със сексуална енергия...и съм доста съгласна. И все пак - всеки млад човек е ентусиазиран на тема секс![]()
Бих описала зодията скорпион точно с една дума - СЕКС! Определено секса поглъща по-голямата част от времето им.Аз също съм скорпион и определено без секс не мога.Жените са доста перверзни,а за мъжете също може да се каже,но има и изключения(била съм с мъж от тази зодия,но беше много зле в летлото).