.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: help me,plsss

Guest

help me,plsss

Zdr na vsi4kiAz sam na 16 i sam devstvena.Ot 6 meseca si imam seriozen priqtel.Mnogo 4esto se slu4va,kogato dvamata ostanem sami i zapo4nem da se obarvame i taka na t.n.t toi da nqma prezervativ,no i dvamata da sme goli i 4lena mu da e varhu p*****a mi.Ta vaprosa mi e dali moga da zabremeneq pri uslovie,4e toi ne e v men,a v/u men?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Taka mislq 4e znae6 kak se pravi bebe ... samo penis ne stiga kolkoto i da e golqm debel i t.n. s edni penis ni6to ne moje da stane trqbav ti semenna te4nost (sperma) a ti ne spomena dali e svyr6val...ako e svyr6val moje i da ima nqkakva veroqtnost ama ne mnog golqma ako ne e svyr6val...ne e li logi4no?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Mi dori i da ne e vuv teb pak moje da zabremenee6 mnogo precakano nali .. vse pak shtom tolkova 4esto se obarvate i razni drugi va6i si ne6ta za6to pone edin put ne si vzeme6 prezervativ i da praite kvoto se pravi
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi ne e nujno 4lena da e vuv vlagali6teto ti,za da zabremenee6.. dostata4no e spermata da se ste4e nadolu i da vlezne malka 4ast i ... hop sled 9 meseca.. IZNENADA taka4e.. MNOGO vnimavai.. hodi si napravi test za bremenost,za da se uspokoi6 {}{} dano ne e stanal nqkoi gaf
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    A e ... тва вече ше е извратено ...да забременееш... а да си девствена ... Незнам ..според мен не е възможно ...тва..
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Guest
    tova be6e tupo kak moje da kaje6 tova mnogo qsno 4e ni6to ne moi da ti stane ot purviq put i osobenno kakto kaza ti 4e ne e v teb puk sme6no e tova

[b]aneD, защо пък да не можеш да забременееш от първия път?
    Както и да е...
    Това наистина си е смешно...естествено, че няма НИКАКЪВ шанс да забременееш, абе деца се правят със сперма! Учудвате ме някои хора...

Не е ли по-добре направо да си купите едни презервативи и да се изчукате едно хубаво?

Повече от фен
    Хора,бебетата не стават толквоа лесно,колкото си мислите.И аз едно време си миселх че от най-малкото нещо и хоп-забременяваш.Да,ама не.Знаете ли че след секс и изпразване вътре,жената трябва да лежи с вдигнати нагоре грака 30 мин.,за да могат плувците да стигнат 100% до където трябва? Така че не е толкова лесно да забременееш.Даже ако се прави секс без презерватив и не се свърша вътре-не се шашкайте,шансовете са много минимални.Казвам това,за да не изпададе в паника от най-малкото нещо.И за да ви стимулирам да научавате нови неща за секса,бебетата и другите неща-когато човек е информиран,той се научава да познава тялото си,да е наясно с него.Образовайте се и ще видите че ще има по-малко подобни постинги като този,заради който е отворена темата

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    OBRAZI.
    Kato vi se sluchva tova tolkova chesto...vzimash edin prezervativ,vryzvash go na vrata na priatelq si i sledvashtia pyt kato se razgoreshtite taka,...slagash mu go na chlena i si hvurlqte edno zdravo e*ane.Za da nqma posle.....ima li shans kato ne e bil v mene i t.n
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Guest
    Hora,sigurni li ste,4e ni6to nemoje da stane?A togava za6to mi zakasnqva s 3 dni?

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    moje da zabremenee6
    : AMG Corporation ::

Guest
    ohooo, sled 9 meseca 6e staa6 maika...
    ama nema da sa pritesnqva6, i mnogo po-malki ot tebe ima...

Vajno e deca da sa rajdat...

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ohooo, sled 9 meseca 6e staa6 maika...
    ama nema da sa pritesnqva6, i mnogo po-malki ot tebe ima...

Vajno e deca da sa rajdat...
    xahxauhxuauhxauhxaxa
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Abe nali znae6 4e kato mu e nadrven po princip sperma si izti4a po malko dori i da ne se zabelqzva-taka 4e si pomisli za condoms!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

ма как мои си толкова проста мъ?
    ти никога ли не си чувала как стават бебетата?
    пък и щом си на 16 трябва тея работи да ги учите по биология?
    ти кво, да не си няква умствено изостанала или просто си прекалено проста?

Stilgar
    Guest
    A e ... тва вече ше е извратено ...да забременееш... а да си девствена ... Незнам ..според мен не е възможно ...тва..
    hahahahaha edin ot malkoto kefeshti postove na toia forum
    keith obadi mi se baby

Guest
    A moje li da ima druga pre4ina,poradi koqto da mi zakasnqva?

Повече от фен
    Да,разбира се че има-ако си се паникьосала заради това-може да ти закъснява от притеснение.Може и от климата да е.Ти си направи тест,тогава ще видиш от какво е.Пиши пак.

Guest
    Otricatelen e

Повече от фен
    Ами значи всичко е ок Друг път внимавай

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    moje da

Mislq 4e nqma veroqtnost da zabremenee6 po takav na4in

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mi ne e nujno 4lena da e vuv vlagali6teto ti,za da zabremenee6.. dostata4no e spermata da se ste4e nadolu i da vlezne malka 4ast i ... hop sled 9 meseca.. IZNENADA taka4e.. MNOGO vnimavai.. hodi si napravi test za bremenost,za da se uspokoi6 {}{} dano ne e stanal nqkoi gaf
    Mn filmi gledash.... ahahahahaa za kvo plashite deteto... ne stava taka, poludqhte li.. ako sluchaino svurshi v/u p*****a prosto da si vzeme dush i otdolu malko da se pozamie i tva e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Mn filmi gledash.... ahahahahaa za kvo plashite deteto... ne stava taka, poludqhte li.. ako sluchaino svurshi v/u p*****a prosto da si vzeme dush i otdolu malko da se pozamie i tva e...

Аре напрай си трудъ да видиш от кога е тематаааааааааааааааааааа ааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си