- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- help me,plsss
Zdr na vsi4kiAz sam na 16 i sam devstvena.Ot 6 meseca si imam seriozen priqtel.Mnogo 4esto se slu4va,kogato dvamata ostanem sami i zapo4nem da se obarvame i taka na t.n.t toi da nqma prezervativ,no i dvamata da sme goli i 4lena mu da e varhu p*****a mi.Ta vaprosa mi e dali moga da zabremeneq pri uslovie,4e toi ne e v men,a v/u men?
Takamislq 4e znae6 kak se pravi bebe ... samo penis ne stiga
kolkoto i da e golqm debel i t.n. s edni penis ni6to ne moje da stane trqbav ti semenna te4nost (sperma) a ti ne spomena dali e svyr6val...ako e svyr6val moje i da ima nqkakva veroqtnost ama ne mnog golqma ako ne e svyr6val...ne e li logi4no?
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Mi dori i da ne e vuv teb pak moje da zabremenee6 mnogo precakano nali .. vse pak shtom tolkova 4esto se obarvate i razni drugi va6i si ne6ta za6to pone edin put ne si vzeme6 prezervativ i da praite kvoto se pravi![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
mi ne e nujno 4lena da e vuv vlagali6teto ti,za da zabremenee6.. dostata4no e spermata da se ste4e nadolu i da vlezne malka 4ast i ... hop sled 9 meseca.. IZNENADAtaka4e.. MNOGO vnimavai.. hodi si napravi test za bremenost,za da se uspokoi6 {}{} dano ne e stanal nqkoi gaf
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
A e ... тва вече ше е извратено ...да забременееш... а да си девствена ... Незнам ..според мен не е възможно ...тва..
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
tova be6e tupo kak moje da kaje6 tova mnogo qsno 4e ni6to ne moi da ti stane ot purviq put i osobenno kakto kaza ti 4e ne e v teb puk sme6no e tova![]()
Хора,бебетата не стават толквоа лесно,колкото си мислите.И аз едно време си миселх че от най-малкото нещо и хоп-забременяваш.Да,ама не.Знаете ли че след секс и изпразване вътре,жената трябва да лежи с вдигнати нагоре грака 30 мин.,за да могат плувците да стигнат 100% до където трябва? Така че не е толкова лесно да забременееш.Даже ако се прави секс без презерватив и не се свърша вътре-не се шашкайте,шансовете са много минимални.Казвам това,за да не изпададе в паника от най-малкото нещо.И за да ви стимулирам да научавате нови неща за секса,бебетата и другите неща-когато човек е информиран,той се научава да познава тялото си,да е наясно с него.Образовайте се и ще видите че ще има по-малко подобни постинги като този,заради който е отворена темата![]()
OBRAZI.
Kato vi se sluchva tova tolkova chesto...vzimash edin prezervativ,vryzvash go na vrata na priatelq si i sledvashtia pyt kato se razgoreshtite taka,...slagash mu go na chlena i si hvurlqte edno zdravo e*ane.Za da nqma posle.....ima li shans kato ne e bil v mene i t.n![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Hora,sigurni li ste,4e ni6to nemoje da stane?A togava za6to mi zakasnqva s 3 dni?
moje da zabremenee6
: AMG Corporation
::
ohooo, sled 9 meseca 6e staa6 maika...
ama nema da sa pritesnqva6, i mnogo po-malki ot tebe ima...
![]()
Vajno e deca da sa rajdat...![]()
xahxauhxuauhxauhxaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Abe nali znae6 4e kato mu e nadrven po princip sperma si izti4a po malko dori i da ne se zabelqzva-taka 4e si pomisli za condoms!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
ма как мои си толкова проста мъ?
ти никога ли не си чувала как стават бебетата?
пък и щом си на 16 трябва тея работи да ги учите по биология?
ти кво, да не си няква умствено изостанала или просто си прекалено проста?
![]()
hahahahaha edin ot malkoto kefeshti postove na toia forumA e ... тва вече ше е извратено ...да забременееш... а да си девствена ... Незнам ..според мен не е възможно ...тва..
keith obadi mi se baby![]()
A moje li da ima druga pre4ina,poradi koqto da mi zakasnqva?
Да,разбира се че има-ако си се паникьосала заради това-може да ти закъснява от притеснение.Може и от климата да е.Ти си направи тест,тогава ще видиш от какво е.Пиши пак.
Otricatelen e![]()
Ами значи всичко е окДруг път внимавай
![]()
moje da
Mislq 4e nqma veroqtnost da zabremenee6 po takav na4in![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Mn filmi gledash.... ahahahahaa za kvo plashite deteto... ne stava taka, poludqhte li..
ako sluchaino svurshi v/u p*****a prosto da si vzeme dush i otdolu malko da se pozamie i tva e...
Първоначално написано от Анонимко
Аре напрай си трудъ да видиш от кога е тематаааааааааааааааааааа ааааааааа![]()