.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: e slu4i se ;(

7eArS`0f{LovE}
    Guest

e slu4i se ;(

S moq priqtel(ako moga oshte da go nareka takav) hodim ot mesec i polovina.Az mu nqmam mn doverie,zashtoto e hubav i ima dni v koito ne se vijdame i vse si mislq "ami sega kakvo li pravi?s koq li e?" ;( i ei takiva neshta.Vse me beshe strah 4e shte spre da me tarsi i mn shte me narani...e slu4i se! Tezi dni ne me e tarsil da izlezem,nikakav go nqma.Az go potarsih,no toi taka i ne mi otgovori.Vqrno e 4e mu nqmam doverie,no strashno mnogo go obi4am!I sega useshtam kak pak me naranqvat V sashnost ne iskam nqkakav savet...prosto iskah da si izleq vsichkoto koeto mi e na sarceto,zashtoto rqdko spodelqm takiva neshta s nqkoi. Blagodarq na tezi,koito go pro4etoha.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много гадно така... И моя правеше отначало така, но после му дойде акъла. Сега постоянно се виждаме и си се обичаме. Дано и твоя да осъзнае грешката си. Колко дни не сте се виждали точно? Да няма някакъв личен проблем?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    em 4oveka moje si ima rabota sq spox she te potursi shtot she mu doma4nee za tebe

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ускопой се и мисли трезво... понякога 4овек дотолкова сам се вглъбява в мислите и упасенията си 4е ... неволно прави така 4е те да станат реалност.
    имах една позната която нямаше доверие на приятеля си и вся4ески го ообвиняваше. и държанието й го принуди наистина да и го върне,.. ако все си замислена 4е ти изневерява нито на теб нито на него ще му е добре.. из4акай малко обади му се пак.. не бъде толкова сприхава .. не се обиждай но така го отблъскваш... и 2-ро ако те потърси сам е най добре.. а ако не го направи и те отбягва запази само4увствието си и потърси някой който ще те уважава...

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ускопой се и мисли трезво... понякога 4овек дотолкова сам се вглъбява в мислите и упасенията си 4е ... неволно прави така 4е те да станат реалност....
    съгласна съм с това което е написала Kitana ако искаш да се поразсееш излез с приятелките си,разхождай се,да си го избиеш малко от главата сега знам че е много лесно да го кажеш и е много труднод а го направиш,но ако го искаш ще постигнеш резултат...хайде и успех мила
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Спокойно... Може да е зает и затова така да се получава Недей да си правиш прибързани решения
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

хмм наистина може да има просто пове4е работа и затова д ане ти се обажда ина4е до страха всеки макар и малко си го има... още пове4е щом е хубавец!!

Мега фен Аватара на koalka
    Обичаш го много, а казваш, че му нямаш много доверие...това не го разбирам!?Потърси му и му искай някакво обяснение.

1во, на колко годинки си?

2ро, тва, че не ти се е обаждал, не ти е писал и т.н. може да е, защото си има работа, или техните са му намерили такава, да е зает и сега не може да говори. Може би утре или други ден ще може.

3то, много го ревнуваш и не му имаш доверие, не продължавай с това, иначе ще се разделите скоро.

4то, може прочетеното да изглежда като коментар на екстрасенс или медиум, ма те уверявам, че не съм такова нещо

5то, би трябвало като се появи, да го попиташ за липсата му, а той ако те обича или най-малкото ако държи на тебе, ще ти обясни, ще ти даде няк'в що годе смислен отговор. Успех

Град
    Пловдив
    от къде си сигурна че няма работа...може да е зает с нещо и затова да не ти отговаря...аз със моя приятел се виждам веднъж двапъти в седмицата (е някой път и повече) но се пак му имам доверие...а и щом го обичаш трябва да му вярваш...но и няма да е зле да поговорите..ако те обича няма да прави такива неща...изяснете се др начин няма

Голям фен
    Да,найстина гадна ситуация.Но погледни и от добрата страна,може да има причини,за да не те търси...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Да,найстина гадна ситуация.Но погледни и от добрата страна,може да има причини,за да не те търси...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

ем да тъпо е знам,ма споко после си зимаш поука,е така и при мен аз не фър4а из облаците щото знам кфо ще стане ина4е си го оби4ам ма съм му казала да се оправя както иска е така не съм го задължила да бъде с мен и винаги може да си тръгне,пък и да си тръгнеее се ще намеря 4овек който да го замести spx не се коси за мом4е не си струва :P

ami moje da si ima li4ni pri4ina da ne ti se obajda
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си