.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Guest

Родители-Китара

Хора дайте ми съвет моля ви!! Значи проблема е следния: Аз от около 2 години искам да свиря на китара реших най-после да говоря с нашите за купуване,но те ме отрязаха категорично а моделът който ми е нужен струва 100-150 лв на старо за тях изобщо не е много,но НЕ !! аз не мога да събера 150 лв посмъртно...та дайте съвет какво да правя,защото страшно много искам да се науча....а и ако някой случайно продава такава...Fender Squier

Вариант 1: Можеш да си намериш работа.
    Вариант 2:Щом за родителите ти това не са много пари, защо не поговориш с тях относно причината да не ти разрешат, и да се опиташ да ги убедиш да ти отпуснат паричките,м?

... Това за моите родители са много пари и не ми дават да си купя китара(а аз искам!), а не ми и помагат да си намеря работа(днес ме отрязаха на не едно място) Не ги разбирам въобще. И не знам как мога да помогна на себе си. Всичко е толкова тъпо и ужасно.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    Kill the kifla co.
    Споко, не си сама..и моите нещо се инатят..уж имам събрани 100 лв ама кога ли ще станат повече?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си