.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: nightwish

Guest

nightwish

какво мислоте за тях?а какъв стил се водят щото аз ги мисля за готик метъл или алтернативен рок

Цитирай Първоначално написано от пор
    с ръка на сърцето мога да кажа, че това е любимата ми група за всички времена и от всички жанрове музика, които слушам.
    аз не знам как да го опиша, но всеки, който има любима група знае какво е Smile

тъ... за песните - по-лесно ми е да ти кажа кои не ми харесват, щото да са най-много 2-3 Laughing но все пак - Century Child - няма слаба песен тук! по-мрачен и "драматичен" - гениален (особено ми харесва изпълнението на The Phantom Of The Opera в Хелзинки от последното ДъВъДъ, даже е по-яко от оригинала). иначе, ако почнем по хронологичен ред:

Angels Fall First - всичко е чудесно, ама, ако Туомас не е пееше вътре щеше да е по-яко. харесва ми много Smile

Oceanborn - целият албум върви като една приказка... естествено, че и той ми харесва Laughing

Wishmaster - песни като Dead Boy's Poem (много важна за Туомас, доколкото знам), Deep Silent Complete, Crownless, Two For Tragedy, She Is My Sin, Come Cover Me... ми нямам какво да кажа...

Оver The Hills And Far Away - малко, но качествено.

Century Child го казах вече

иии
    Once - баси противоречивите чувства вади тоя албум, ама дори и да е комерсиален и всичките лайна, които се изсипаха от тру феновете за него, за мен си остава нещо като култ в съчетанието на симфонични инструменти и метъл... искаше ми се да има повече жица, ама нема.
    и всъщност от тук се пръкна Nemo, заради който се навъдиха разни зли фенчета, които отвориха ееейй такива усти кви са били яки Nightwish... бла бла... мамка им мръсна. и естествено не знаят други песни Brick wall
    недоволна съм само, че направиха нов клип на Sleeping Sun, който, колкото и да е гъзарски... е, не чак толкова, ама все пак е бая барнат.. та, старата версия си беше много по-хубава! факт! евтина, но много по-истинска и красива.
    и за изгонването на Тария...ми, аз вече свикнах, ама в началото бях о.О... тя не е най-добрата певица, естествено, че има по-добри от нея, та сигурно и по-красиви.. няма да вземат някоя пача. надявам се. пък и Тария май верно си го заслужаваше... тоест - не знам, не съм била там и не искам да се изказвам, но е крайно време някои да разберат, че тя не прави групата!!! факт!
    все пак... аз си я харесвам... Boot знае
    е тва го бях написала преди някво време в една тема.. мързи ме да мисля друго.
    за стил - не знам... едва ли е важно. симфоник/пауър метъл?! същественото е, че са гениални!
    факт!
    алтернативен рок звучи доста интересно...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Симфоник/пауър метъл са
    хъхъ..

nightwish opredeleno sa mi lubiiiiiiiiiiiiiiimata grupa luda sum po tqh .. razbrah ot edin.. 4e shteli da idvat v bg prez oktomvri a ina4e az i az znam 4e sa .. Симфоник/пауър

Guest
    А да бе,то имаше слухове,че и на Монстърс ъв рок щяха да идват миналата година,ама кво стана?Нит найтуиш,нит Монстърс ъв рок.Хъхъ.
    А колкото до Найтуиш...Много добре група,със страхотни песни.Просто песни като Bless the child,Wishmaster,The Phantom of the opera,Ocean soul,Over the hills and far away,Sleeping Sun..и още мноого песни...винаги ще ми напомнят за даден момент,винаги ще ги харесвам.В същност не схващам какво не и харесвате на Немо?Кво кат е комерс,в нея има смисъл бре...или поне аз намирам смисъла.А колкото до Таря-сравнете някой от ранните с някой от последните им концерти.Е?Дам,Таря пее по много различен начи.И се държи по различен начин.Сякаш си пести гласа(на последните концерти),не контактува особено мн с публиката...Просто си размята роклята или перелината...А на ранните концерти е мн по-различна.Раздава се до край,пее с цяло гърло и т.н.т и т.н.т

Guest
    Опаа забравих...Колкото до стила....Самия Туомас ги определя като "симфоничен хеви метъл с женски вокали"ама кое им е хевито нинам.По-скоро пауър.

^^ тва за пеенето и аз го забелязах, ама никой не щеше да ми повярва... борих се с половин метъл форум. хах. тъпаци.
    тука не броя последното ДВД, където си пее доволно... като едно време.
    а контактите с публиката верно ги няма почти никви.

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от пор
    ^^ тва за пеенето и аз го забелязах, ама никой не щеше да ми повярва... борих се с половин метъл форум. хах. тъпаци.
    тука не броя последното ДВД, където си пее доволно... като едно време.
    а контактите с публиката верно ги няма почти никви.
    това е от тежките синтетични транквиалнти
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

^ точно!! и аз това си мислех.

ебаси,ти като се вгледаш,няма какво да му мислиш - личи си,че е някой се друса

тва е като да се питаш дали Джим Морисън е пеел трезен и чист

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Всъщност за всичко е виновен пан-галактическият гаргаро бластер,но правителството прикрива фактите.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    be da va 6***m li ...kak 6a pyskate takava tema bez men ? )ta ha vij mi nick-a i poznai dal me kefi !
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Мега фен
    Хеви метъл не са, за мен са си симфоник метъл.

Цитирай Първоначално написано от Магесник
    Всъщност за всичко е виновен пан-галактическият гаргаро бластер,но правителството прикрива фактите.
    това не са истински фрудове, не знаят къде им се намира хавлията...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    айде да не са алтернативен рок,въпреки че от Century Child албума точно на това ми приличат
    иначе..харесват ми доста и сега като видях темата ми се дослушаха много
    get off.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си