Dali problema mi e tolkova golqm ili az go pravq takuv...
Ad...vsichko e nqkakuv ad...Gadjeto mi si igrae s men. Sega mi kazva, che me obicha, sled malko zapochva da flirtuva s edna priqtelka. Tq se pravi na mn ineresna s koeto go predizvikva da flirtuva oshte poveche. Ne go obicham tolkova mnogo dori sum bila na ruba da skusam s nego, no mi stava ujasno gadno, che se durji taka. Dori v denq, v koito trugnahme i sreshnahme sluchaino tova momiche i toi otnovo pochna da se durji po-studeno s men, a s neq flirtuvashe. Povtarqm si, che ne go haresvam tolkova i moje bi postigam efekta na vnushenieto, no pak e mn gadno kato pravi taka. V sushtoto tova vreme naistina mn haresvam edno momche. Vunshno me privlicha, no i na harakter nqma raven i napravo me vludqva. Toi do kolkoto znam me haresva, no sega kato si imam gadje i se pravi, che obicha edno momiche, koeto e ot dr grad i ne moje da go sledi postoqnno. Osven tova ne mogat da sa zaedno, taka che tova me kara da mislq, che ako iskam da trugna s nego, shte stane. No ima problem- ne moga da si ni predstavq zaedno. Hem me kefi, hem ne moga da ni vuzpriema kato 2ka. Vsichko mi e tolkova oburkano i go napisah edinstveno s cel da si izleq mukata ot tozi ad v koito popadnah...mrazq neizvestnostta i misteriqta, a v tochno tova se prevurna jivota mi. Ako ste procheli tova-blagodarq. Ako nqkoi moje da me posuvetva kakvo da napravq ili da izkaje mnenie ili kakvoto i da e - plss napravete go!