.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

problem pri masturbirane

abe az sam na 17 godini, mom4e, devstven

problemat e sledniqt: obiknoveno kogato masturbiram izpitvam udovolstvie no kogato ve4e svar6vam sekundi predi tova i po vreme na svar6vaneto vmesto da mi e super golqm got az ne use6tam ni6to se edno nqmam nervni okon4aniq i si galq primerno rakata...
    tova e ot izvestno vreme nasam i e super tapo... nqkoi moje l ida obesni na kvo se dalji dali mu se e slu4valo i sqkvi takiva raboti
    ne 4e sam pritesnen ne6t prosto se nervq 4e ne moga da si dostavq edni4koto udovolstvie koeto mi ostava v tozi jivot...

прекалено много, често мастурбираш и вече не усещаш нищо. спри да лъскаш бастуна за известно време.

Guest
    laskam go ne pove4e ot 3-4 pati sedmi4no, ne mislq 4e e mnogo

колкото пове4е не си го лъскал (примерно 3седмици)...после удоволствието ще е много по силно от колкото ако го лъскаш 3,4 пати седми4но...много 4есто е спри малко лъскай го на 2седм 2,3пъти максимум за да изпитваш истинско удоволствие

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Всъщност, проблема е за лекар.
    Чувал съм за Асексуални хора, които просто не могат да изпитат орагазъм.
    Не знам дали си такъв, но най-добре е да се консултираш със специалист.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

zemi si enkoia jenica i si q opni da vidish togaz dali nqma da ti e gotino!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Трябва ти любов!Имаш нужда от женска ласка,момче!!!!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    колкото пове4е не си го лъскал (примерно 3седмици)...после удоволствието ще е много по силно от колкото ако го лъскаш 3,4 пати седми4но...много 4есто е спри малко лъскай го на 2седм 2,3пъти максимум за да изпитваш истинско удоволствие
    ooo жена полека... 3 седмици знаеш ли колко са за едно момче... аз лично ако пропусна 2 дена и нз... иначе по проблема.. съжалявам,но не мога да кажа нищо.. просто ми стана интересно изказването да това момиче
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Цитирай Първоначално написано от WinHater
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ooo жена полека... 3 седмици знаеш ли колко са за едно момче... аз лично ако пропусна 2 дена и нз... иначе по проблема.. съжалявам,но не мога да кажа нищо.. просто ми стана интересно изказването да това момиче
    Тя си мисли че ако едно момиче свършва 3 пъти за 2 седмици и и стига и при момчетата е така но много се лъже

ко ти пука лъскай, 1 път се живей :P
    Real Warrior's Don't Dance

Фен
    Град
    Dance Department
    Еми брат незнам какво да ти кажа, нямал съм такъв проблем. Ама както каза момичето по-горе, аз ако не маструбирам 3-4 дена и после се събуждам ........ Според мен отиди на лекар, колкото по-скоро, толкова по-добре недей да отлагаш. Това е от мен

Po 7-8 pyti na den!

Abe trqbva da se pritesnqva6, vyrvi na lekar.
    Az go pravq po 7-8 pyti vseki den i nqmam nikakvi problemi s udovolstvieto ili vyzbujdaneto...

Guest
    az moga i po edna sedmica da ne lyskam ama mi e krivo! A po princip na den po nqkolko pyti ako imam vyzmojnost... i vse si mi e qko!

DZVERA
    Guest
    даваи брато нали знаеш льскането за удоволствие а секса за престиж 4упи му главата и тва е!

Ми не прекалявай

Най-добре се консултирай с лекар. Нищо не губиш ...

evanka
    Guest
    ami predlagam ti dokato luska6 i kato vzeme6 da svur6va6 da si pobara6 topkite i 6ti stane mnogo hubavi4ko.samo probvai ama gi oturkai ei taka vnimatelno.v cosmopolitan spisanieto pi6e da si gi vkarva6 navutre i posle navun da gi masajira6.kogato te otidat navun gi vkarvai navutre kogato sa navutre gi durpai navun.akoi ne stane szna4i nqma za kvo da jivee6.....

Guest
    да не те плаша ама мисля че проблема е по сериозен и не идва от честата употреба на инструмента
    аз го правя 1-2 дневно и си е супер \/

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Но аз 1-2 седмици ако не лъскам и сигурно ще се побъркам...
    OooOo i az sum taka kakto predpolagam wsqko normalno momche
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си