- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem pri masturbirane
abe az sam na 17 godini, mom4e, devstven
problemat e sledniqt: obiknoveno kogato masturbiram izpitvam udovolstvie no kogato ve4e svar6vam sekundi predi tova i po vreme na svar6vaneto vmesto da mi e super golqm got az ne use6tam ni6to se edno nqmam nervni okon4aniq i si galq primerno rakata...
tova e ot izvestno vreme nasam i e super tapo... nqkoi moje l ida obesni na kvo se dalji dali mu se e slu4valo i sqkvi takiva raboti
ne 4e sam pritesnen ne6t prosto se nervq 4e ne moga da si dostavq edni4koto udovolstvie koeto mi ostava v tozi jivot...
прекалено много, често мастурбираш и вече не усещаш нищо. спри да лъскаш бастуна за известно време.
laskam go ne pove4e ot 3-4 pati sedmi4no, ne mislq 4e e mnogo
колкото пове4е не си го лъскал (примерно 3седмици)...после удоволствието ще е много по силно от колкото ако го лъскаш 3,4 пати седми4но...много 4есто е спри малко лъскай го на 2седм 2,3пъти максимум за да изпитваш истинско удоволствие
Всъщност, проблема е за лекар.
Чувал съм за Асексуални хора, които просто не могат да изпитат орагазъм.
Не знам дали си такъв, но най-добре е да се консултираш със специалист.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
zemi si enkoia jenica i si q opni da vidish togaz dali nqma da ti e gotino!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Трябва ти любов!Имаш нужда от женска ласка,момче!!!!
ooo жена полека... 3 седмици знаеш ли колко са за едно момче... аз лично ако пропусна 2 дена и нз... иначе по проблема.. съжалявам,но не мога да кажа нищо.. просто ми стана интересно изказването да това момичеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Тя си мисли че ако едно момиче свършва 3 пъти за 2 седмици и и стига и при момчетата е такаПървоначално написано от WinHater
но много се лъже
![]()
Еми брат незнам какво да ти кажа, нямал съм такъв проблем.Ама както каза момичето по-горе, аз ако не маструбирам 3-4 дена и после се събуждам ........ Според мен отиди на лекар, колкото по-скоро, толкова по-добре недей да отлагаш. Това е от мен
![]()
Abe trqbva da se pritesnqva6, vyrvi na lekar.
Az go pravq po 7-8 pyti vseki deni nqmam nikakvi problemi s udovolstvieto ili vyzbujdaneto...
![]()
az moga i po edna sedmica da ne lyskam ama mi e krivo! A po princip na den po nqkolko pyti ako imam vyzmojnost... i vse si mi e qko!![]()
даваи брато нали знаеш льскането за удоволствие а секса за престиж 4упи му главата и тва е!
ami predlagam ti dokato luska6 i kato vzeme6 da svur6va6 da si pobara6 topkite i 6ti stane mnogo hubavi4ko.samo probvai ama gi oturkai ei taka vnimatelno.v cosmopolitan spisanieto pi6e da si gi vkarva6 navutre i posle navun da gi masajira6.kogato te otidat navun gi vkarvai navutre kogato sa navutre gi durpai navun.akoi ne stane szna4i nqma za kvo da jivee6.....
да не те плаша ама мисля че проблема е по сериозен и не идва от честата употреба на инструмента
аз го правя 1-2 дневно и си е супер \/
OooOo i az sum taka kakto predpolagam wsqko normalno momcheПървоначално написано от Technof@n
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!