istoriqta e mnogo dalga.no kato za na4alo da posnem ot tam 4e hodq s 1 momi4e ot godina i polvina.prez tazi godina i polvina tq postoqnno ne6to se cypi i se mra6ti.nqmalo eksyrziq ili nqkoe sabirane s priqteli ili ne6to takova na koeto tq da ne se nacypi pone 1 pat.i az kakto se predpolaga i pravih leki nameci 4e tova me drazni(za6toto naistina e drazne6to nqkoi da ti se cypi i daje da ne znae6 za6to) oba4e tq ne obra6ta6e vnimanie.i dnes ne izdarjah i po4nah razgovor s neq 4e tva e prekaleno gadno 4e iskam ot neq samo tva(da spre da se cypi,ili pone kato se cypi da kazva za6to se cypi).

i kakvo mislite stana tq pak se nacypi i izlezna ot tqh.sled koeto az i kazvam ytre kolko 4asa 6te se pribere6 za da znam koga da doida i tq mi vika mi nqma da se pribiram.
i az vikam kak taka nqma da se pribira6 kade 6te hodi6 sq i tq vika 4e kadeto si poiskala i tam obejdavah e da se pribere.PIBRA SE no pak izleze i az e ostavih na peikata pred bloka.

ta sega golemiqt vapros mi e kak da e nakaram da spre da se cypi ili pone da kazva za6to se cypi??????