- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mom4etata svalqt 4rez priqtelite si...?
abe hora ne vi li se stryva 4e mom4etata svalqt primerno 4rez nai-dobriq si priqtel.V diskoteka ste,zapoznavate se i nakraq se okazva,4e ne toi vi haresva,a drygiq.Da vi se e sly4valo?
има нещо верноПървоначално написано от jyji
даже повече от очакваното \
/
![]()
miii slava bogu ne mi se e slu4valo ama ni6to 4udno da go pravqt te mom4etata......
да и накрая май се влюбваш в приятеля му...
Пфф няма нищо такова. Никога не съм оставял на друг да върши моята работа. Правят го пичове, дет кат бръкнат в джобовете си, се чудят кой комплекс да извадят най-напред. Толко са зле тия ... после се сърдят на мацето или на приятеля , за кфо са тръгнали ... Абе после магарето било виновно![]()
не, не ми се е случвало, но ако това стане директно ще отрежа съответното момче! супер тъпо е да сваляш някой чрез посредник! това говори за страхливост и неувереност, а аз лично мразя такива момчета!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Не мисля, че това е много често срещано.Не, не ми се е случвало.
Напълно си права![]()
Големи са пръдл*овси и нямам смелостта да дойдат
при момичето да говорят те![]()
Рядко са случаите да дойде някой сам при теб![]()
ami nezn az ne sym dobyr svalq4 i se ostavqm mackite da me svalqt kakto se zabelqzva ne sym spe4elil mnogo ot tova
Истинските мъже сами си вършат работата...
Ми... Ти явно си го правил тва, а? КЪ мислиш ти?Първоначално написано от jyji
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Пф, тва го правят само някви несигурни момченца, дето са си още децаНе се занимавам с такива.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мии,има нещо вярно.Случайност,или де да знам.Абе,случва се понякога,но не винаги!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
пфффф!директно резачката за такива
Let The BEAT Control Your Body
мдам често ми се случва даже така се запознах със сегашния ми приятел и благодаря на Крис въпросното момче,което ни запозна,че ме срещна с приятеля ми...хаха![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
abe toq deto te e svalql si e bil po hybaviqПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
mislq 4e sum momi4eПървоначално написано от Katerichka