Здравейте хора. Реших преди да почна да поуствам в този форум да се опитам да реша собствения си проблем (с ваша помощ).
Всичко си почна ,когато отрязах едно гадже (то не беше лошо,ама аз не можех да я изтърпя),абе все едно след историята с нея ми се съсири кръвта и мозъка ми почна да работи по-бавно.След 1 месец прекаран с нея се извратих много. не ми се излиза с момичета,не ми се излиза с приятели,с класа не се събирам (а като цяло сме сплотени)...нищо. По цял ден мога да си седя в летаргия пред комютъра и да правя... нищо.Не съм грозен,не съм прост, готино тяло имам... ама нещо ми прояде мозъка.Даже на тренировки не ми се ходи вече - уж го давах голям каратист,ама вече и това не правя с желание.В училище не говоря много много,с приятелите - ами тях не ги виждам толкова често вече,момичетата...вместо аз да ходя при тях те идват при мен. Естествено нямам предвид ,че ми идват на талази и се редят на опашка...абе отнасям се уж добре с тях. Ама нямам никакво желание да си прекарвам времето с която и да е от тях.
Станах пълен непукист и абсолютно безразличен към всичко.Нищо не ме влече,с нищо не се занимавам,с гаджета не се занимавам от година вече някъде,приятелите ми не ги смятам вече за такива,врагове нямам.Постоянно правя опити да си стъпя на краката ама то спъване след спъване.Никаква мотивация за нищо.