.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Позата 69

2HP
    Guest

Позата 69

Споделета какво мислите за нея и случвало ли ви се е да се задавите със косъм.Или е доста гадно когато не са се къпали или поне единят от двамата направо мое да се умре.Иначе има и предимства аре пишете.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nikoga ne sym probvala taq poza... ama tia neshta sa ujasni...
    1.Mrazq kosmi.. da se mahat vsichkite.. ne bih pravila svirka ako ima kosmi..
    2.Da ne se e kypal? E toq kyf e be? Velichko? Ujas... Sig mirishi.. hahah..

Мега фен Аватара на koalka
    Сигурно е доста неприятно, все пак трябва да се съобразиш и да поддържаш елементарна хигиена.А относно това-не съм се задавяла с косъм, но ако стане-какво от това.Няма да ме е гнус.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мхахаха не ми се е случвало да има гафове....ако е такъв човек изобщо няа ми е интересен.Ама иначе позата си я бива

Мега фен
    Имала съм гаф, но не с косми...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Имала съм гаф, но не с косми...
    ami?
    ahahahha

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ааа .. стига бе. Това е ужасно. Не ми се е случвало, пък и ме съмнява да ми се случи. Орална любов практикувам само с един човек, на когото имам пълно доверие и знам, че никога няма да се остави да е намарлив.
    Относно позата - не я обичам. Твърде много ме разсейва. Не мога да се възбудя, защото се старая да правя нещо, в което влагам доста "усилия" и емоции. И така нито аз мен ми е кеф, нито на него мога да му се отдам изцяло, както при принципа "аз на тебе, ти на мене".
    Така че .. и без 69 ми е добре.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Харесва ми позата, малко е разсейваща само, ама става Не ми се е случвало да се задавя с косъм, партньорите ми винаги са били обезкосмени. А относно това за къпането- в никакъв случай не бих си позволила да бъда с човек, който не поддържа добра лична хигиена!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Харесва ми позата, малко е разсейваща само, ама става Не ми се е случвало да се задавя с косъм, партньорите ми винаги са били обезкосмени. А относно това за къпането- в никакъв случай не бих си позволила да бъда с човек, който не поддържа добра лична хигиена!
    \/

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Мммм не е толкоз лошо..а е най-готино след баня,излизате,лигавите се и се почвате..много е яко да правиш такива мръсотии,след като си чист като бебче
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Мммм не е толкоз лошо..а е най-готино след баня,излизате,лигавите се и се почвате..много е яко да правиш такива мръсотии,след като си чист като бебче
    to zavisi nali samo 6te se kypem a za pozata haresva mi...

Позата си е супер на мен поне ми харесва... а туй относно приятеля ти да не се къпи хахахахах СМЯХ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

omg

1nia maca foruma s flood, a drugia ne moje da napi6e 1 duma bez pone 2 pravopisni gre6ki smiah

a po temata.. ne mi haresva, kakto kazaha predi men razseiva6to e

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми да правила съм го .. нямала съм проблеми . усещането е страхотно даже доста интересно.. можеш сам да си задаваш темпото .. т.е. по4ваш да бързаш и усещаш как и партьора ти забързва .. мн е готино
    а до колкото за хигиената то си зависи от 4овека. аз съм нямала проблеми с нея.. хубаво ми е:"искам да ми е 4исти4но "
    а за космите по4ти всеки път имам проблеми. но не са от тези гинетални косми а от дългата ми коса... тъй като е до кръста просто няма на4ин да не напапам косъм...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Още не съм я пробвал, нооо 100% ще е скоро
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Супер си е позата.
    А относно задавянето с косъм, все още не съм. Хахахах, има време.
    Но знам какво е докато правиш орална любов да забравиш че си замукал яко и да го изкараш...и да оплюеш самия себе си. Хахахахах. И тоооо здраво да се оплюеш. Смях.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    А относно позата-не ми харесва, защото не мога да се отпусна достатъчно и да се насладя на усещането, а трябва да върша работа, а каквато съм мързеливичка. Не, но не ми харесва.А и не е много удобна...

69

позата е приятна и за двамата,разбира се те трябва да си имат доверие!Аз ли4но не бих могла да имам проблеми от горепосочените,тъй като и двамата сме маниаци на тема хигиена и гладко тяло

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ми да правила съм го .. нямала съм проблеми . усещането е страхотно даже доста интересно.. можеш сам да си задаваш темпото .. т.е. по4ваш да бързаш и усещаш как и партьора ти забързва .. мн е готино
    а до колкото за хигиената то си зависи от 4овека. аз съм нямала проблеми с нея.. хубаво ми е:"искам да ми е 4исти4но "
    а за космите по4ти всеки път имам проблеми. но не са от тези гинетални косми а от дългата ми коса... тъй като е до кръста просто няма на4ин да не напапам косъм...
    именно.
    ЛЮБИМА поза , дава невероятен контакт и същевременно-свобода на движенията, достъп до всяко местенце от телата, взаимност , съответствие и симетрия,
    дава възможност на всеки от партньорите да дава знаци на другия какво му е приятно и какво не,

и най-ве4е- напълно изклю4ва рисак от нежелана бременност

Супер фен Аватара на Barbie
    Ммм, тази поза ме притеснява. Не мога да се съсредоточа върху това, което правя

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Ммм, тази поза ме притеснява. Не мога да се съсредоточа върху това, което правя
    така си е

Мен пък изобщо не ме притеснява, много си е хубава даже позата. Когато ми е приятно на мен, не се разсейвам, а напротив и аз се надъхвам и започвам все по-старателно да си върша работата. По принцип приятелят ми много харесва 69, както и позите в който съм седнала на лицето му, въпреки че не обичам да съм пас, не се дърпам от подобни оферти от негова страна. хихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си