- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Значки?
Къде освен в "На тъмно" се продават значки (с групи)![]()
В Мухоморка и Трип Хаус също имаше няк'ви май...
I'm the snow on your lips
The freezing taste, the silvery sip
I'm the breath on your hair
The endless nightmare, devil's lair
В България никъде няма хубав избор от значки..навсякъде едни и същи..търсех си на Rage Against The Machine и си намерих в Гърция!!!Ма там пък са якооо скъпи по 1 Евро им искаха..ама аз успях да се спазаря за некви центове!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
1 evro mnogo bre![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Най хубавия начин да се сдобиеш със значка е да си си я купил от концерт!Моите повечето са така.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Танграта![]()
Има доста
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ау,как може да ходиш в това свърталище на фашисти?Първоначално написано от ErinEverly
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Не ходяПървоначално написано от Ziezi
Просто знам че има значки там
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
еииш Ицо коня е пич няма се обиждаме сега.Всички тениски съм си купил от там,а и рокерията също,отзаде в стаичката всъщност не се знае кво има.Първоначално написано от Ziezi
![]()
![]()
![]()
-
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Ицо Коня ще продаде и бъбреците си, ако има кой да ги купи...
Код:За оборота давам си живота![]()
на мен в тангра най-ми харесва бележчицата,която оставя Ицо всеки път..а иначе до магазина и аз мисля че е един от най-добре заредените за значки и т.н.
има доста неща,както и един плашещо розов lonsdale който много обича да показва,дори когато отказваш любезно
в метъл шопа![]()
шопаааааа еееей шопееееее![]()
Туй какво ся явява?Първоначално написано от forrzi
Аз пък днес си взех значка като твоята
Къде е това Танграта???Признавам заинтригувахте ме...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
суитчър(незнам как се пише)Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
а ква значка си си взел?
О и аз взех два ленсдейла и едно пери, ама женски...Първоначално написано от forrzi
А значката...една свастика, ама от тез по-задрасканите :P
зарадвал си коня доста..(:
а значката от там ли я взе?незнаех че продава задраскани свастики
А танграта къде се намира![]()
Всъщност по-скоро един младеж си мислише че може да ходи с такава значка, както и с останалите деПървоначално написано от forrzi
![]()
Пич е,пич е,не споря.Откакто се махна от оная дупка в Дружба му надебеля (буквално)работата....Иначе е голям измамник деба,аз за тва не обичам да ходя там,щото от вратата почва да вади всевъзможни тениски,медальони и тн и винаги нема точно тая,която аз искам..Иначе тва стайче отзад сигурно е три декара склад ебати..Вътре може да намеришкво ли не-от труп на велосираптор до БТР(само нема тениска "100% анти Циганите" за която му цвиля от три години насам)...еииш Ицо коня е пич няма се обиждаме сега.Всички тениски съм си купил от там,а и рокерията също,отзаде в стаичката всъщност не се знае кво има. -
П:Намира се....Като тругнеш по Солунска след Витошка в обратна посока на Славейков първата у лево след тва втората у десно(май така беше)...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
поне ще можеш да се гавриш на спокойствие без да ти тежи на съвеста че с дал кинти за нея.. (:Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
тези значки, който видях да се продават в София са меко казано отвратителни..
правят ги с тънко фолио и отдолу с хартиено стикерче, закопчалките са гадни и се въртят
тук си ги поръчвам от ОЗЗ и Мими ми ги прави по каквато картинка дам и
директно ги печата върху метала
отгоре са защитени с бая твърдо фолио и най-важното - закопчалките не се въртят
Хубу деее...Ще видим Мимито кви значки ми е подготвила!Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Иначе при Ицо Коня съм ходила само веднъж, и то правих компания на приятелка!Но то май само веднъж ми стига де!Може пак да наминем...дали има дениски на Юръп?!
Щото в Събуей-я казаха, че ако заредят тениски на Юръп ще изхвърлят продавачката навън и ще се разграбят всичките тениски!О.о
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns