- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с 3-та братовчедка
значи тука с една моя братовчедка си движем на ляво на дясно и въпросът ми е може ли да правим секс.някой правил ли е с 3-тата си братовчед/ка секс.
НЕ съм, НЯМА и НЕДЕЙ
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
еби и да не ти пука... Само гледай деца да нямате!!
ае щом е 3-та еби и не се хвали
Оптимист ЗАВИНАГИ!
вече има такава тема...
пълно с извратени аман... мое пък да е на мода
са ше хода да вида кво праи батчето ми в другата стая![]()
Da ne ti puka predi vreme i na men mi se sluchi se pak nea se jenite nea imate deca kfo tolkoa 1 ebane kakto kazaha po nagore "Ebi i ne se hvali"
Тцтцтц...!На къде тръгна света
!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Толкова жени има, ти братовчетката![]()
Малко ли жени има по света, че точно братовчедкатаКакто казаха по-горе вече има такава тема и аман от секс с роднини. Защо по тая логика, не започнеш да е*еш и майка си. Нали пак ти е роднина. Я вземи и си хвани някое гадже, ама да не ти е рода и тогава е*и на воля.
от юриди4еска гледна то4ка, секс с трета братов4едка(пълнолетна) не е престъпление и бракът между трети братов4еди НЕ е забранен.
от религиозна гледна то4ка е. религията забранява брака "до девето коляно" което зна4и 4е 5-ти братов4еди не могат, но 6-ти бтратов4еди могат да склю4ат църковен брак.
от биологи4на гледна то4ка
по-добре недей. на село котенцата, дето баща им им се пада братов4ед на майката се раждат нормални, но като порастнат по4ват да им се белят ушите. Англи4аните и англи4анките затова са толкова грозни и ръбати, защото живеят на остров и има кръвосмешения. Затова и наследниците на царските фамилии в Европа прили4ат на зомбита.
от ети4на гледна то4ка
ако/когато родителите ви(които са втори братов4еди) разберат, какво ли ще си помислят?
Не 4е е толкова важно, не 4е има нужда да нау4ават, но все пак "ако?"
Няма да се очудя ако утре се пусне тема секс с майка сиНещто Народа все да откачва
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ще стане ебаси извратнята!!!! макар и малка все пак имате роднинска връзка....НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ
След 8 вечерта роднини няма спокоПървоначално написано от koreoki
Пляскай на воля
![]()
![]()
![]()
![]()
аз като ви казвам, че хyй род не признава, вие не вярвате![]()
nqma lo6o 6tom se jelaete ... awe sex da ima
Аз съм правила секс с втория си братовчед,но ние не знаехме,че сме рода,пък дори и да знаехме едва ли щеше да ни попречиОсвен това трета братовчедка не е много братовчедка,кръвта в родата се е поизмешала доста,така че не смятам,че трябва да ти е съвестно,така че действай,ако наистина я желаеш!Все пак е просто секс,не сте тръгнали да се жените-надявам се!
A be ti si bil mnogo izwraten.. tq i moita ednata bratovchedka e kurva ot pleven , no dori ne mi minawa misulta za Sex s neq..Първоначално написано от koreoki
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е кат няма да е с втората или първата! ХаХ!
Ко на питаш нас. Явно го чувстваш за неморално. Направи това което ти подсказва главата или оная ти работа.. (То е ясно кое ще надделее)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Nqma znachenie dali ste treti peti ili osmi...vse pak ste edna krav.....malko kofti 6te stane ne misli6 li)))
не сте кое знае колко близки роднини но все пак не го приемам това нещо![]()
![]()