.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Trqbva mi programa za pravene na video ot .jpg

na4i iskam da napravq ot razni kartinki filmche trqbva mi takava programa help... s kartinkite iskam da sloja i nqkakva pesen molq vi pomognete

Guest
    video match

Повече от фен
    Град
    На луната
    Movie Maker вграден си е в Windows

WwW.GangstaZone.Data.Bg

DVD Photo Slideshow Professional
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Guest
    hahaa abe az sam indiqnec nqkoi nqma li da mi kaje ko da pravq smisal opravam se ama do edno polojenie taq movie maker ne q namerih kakto i DVD Photo Slideshow Professional

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hahaa abe az sam indiqnec nqkoi nqma li da mi kaje ko da pravq smisal opravam se ama do edno polojenie taq movie maker ne q namerih kakto i DVD Photo Slideshow Professional
    Не може да не си я намерила, защото аз лично съм ги търсила в гоогле и съм ги сваляла. Освен това, също ги има и в дата.бг

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Да така е , и затова не виждам смисъл да предлагате друг софтуер който в последствие трябва да се инсталира и да натоварва системата за едното нищо.
    Ето и видео урок как става , горе - долу да се ориентираш.
    http://www.youtube.com/watch?v=5Jtxi0wbCVg

Nomad609
    Guest

:(

hora... koito ima nqkvi poznaniq po DVD Photo Slideshow ili vaob6te...trqbva mi nqkva programa deto da napravqq snimki i muzika kato klip4e da vurvi...... pls neka mi pi6e na Skype: Erfold123 ... pi6ete mi na skype 6toto tuka vlizam mn rqdko i moji da ne vidq va6ti otgovori!

Forslor
    Guest

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от Nomad609
    hora... koito ima nqkvi poznaniq po DVD Photo Slideshow ili vaob6te...trqbva mi nqkva programa deto da napravqq snimki i muzika kato klip4e da vurvi...... pls neka mi pi6e na Skype: Erfold123 ... pi6ete mi na skype 6toto tuka vlizam mn rqdko i moji da ne vidq va6ti otgovori!
    Ми виж линка който съм дал в по-горния си пост ...какво ми се правиш зорлян на малоумен.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Ако нещо не разбираш пиши ЛС и щи кажа как става!

^^UndeaD^^
    Guest
    Sonny Vegas Video
    tova e programata koqto iskash izpolzvat q move maker-ite ) kakto i az no e dosta slojni4ka za na4inaeshti )

zvezden_zaio
    Guest
    Здравейте, имам огромен проблем.
    Значи направих си клипчето с move maker, обаче не мога да му кача музика . Опитах всичко, каквото се сетих, гледах и клипчето, към което сте дали линк, обаче при мен не става .
    Пробвах да запаметя настройките, без да го довършвам като клип и ги пратих на 1 пр, обаче те не виждат снимките и всичко останало. Та ми сложиха песента, но моето move maker не я разчита...
    Какво да правя, идеи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си