.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

br0ken
    Guest

Koga priblizitelno?

Zapochvam da ticham sutrin po 2 obikolko okolo 800 metra ili malko poveche,
    izkachvane na stylbi kato za nachalo 2 x5 serii ot po 20 stylbi , klqkaniq 2x20 + ogranichenie v hranata na testeni izdeliq, sladko, shokolad, prqsno mlqko i ako uspeq gazirano.

Vyprosyt mi e kym po-kompetentnite ot men lica i toi e -

Koga priblizitelno moga da ochakvam vidim rezultat pri polojenie, che iskam da otslabna s okolo 5-6 kilograma i da izgradq po-stroina figura?
    Mersi predvaritelno.
    ---------------
    Ako moje lica, koito nqmat nikakva ideq za smislen otgovor na vyprosa mi da ne pishat bezmisleni komentari.

ebal li sum ti maikata!taia tema ne e za tuka we tapak!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    9 и 10 точка от правилника!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Re: Koga priblizitelno?

Цитирай Първоначално написано от br0ken
    Zapochvam da ticham sutrin po 2 obikolko okolo 800 metra ili malko poveche,
    izkachvane na stylbi kato za nachalo 2 x5 serii ot po 20 stylbi , klqkaniq 2x20 + ogranichenie v hranata na testeni izdeliq, sladko, shokolad, prqsno mlqko i ako uspeq gazirano.

Vyprosyt mi e kym po-kompetentnite ot men lica i toi e -

Koga priblizitelno moga da ochakvam vidim rezultat pri polojenie, che iskam da otslabna s okolo 5-6 kilograma i da izgradq po-stroina figura?
    Mersi predvaritelno.
    ---------------
    Ako moje lica, koito nqmat nikakva ideq za smislen otgovor na vyprosa mi da ne pishat bezmisleni komentari.
    pri takuv rejim na sedmica sig 6te svalq6 po okolo 1,5/2 kg i sled mesec 6te ima vidimi rezultati

кажи-речи месец... стига да си постоянна
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    там където залязва слънцето
    да и според мен около 1 месец,но за да има по-трайни резултати трябва да продължаваш с тренировките по-дългичко!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Град
    някъде в пространството
    За видими резултати поне 1 месец

да и според мен около 1 месец,но за да има по-трайни резултати трябва да продължаваш с тренировките по-дългичко!
    napulno sum suglasna no,za da si na 100% dovolna ot rezultatite trqbva da trenira6 pove4e ot 40 minuti,za6toto tqloto 4ak togava po4va da stopqva mazninki.MN. Vajno: V nikakuv slu4ai {ama vnikakuv} dokato gi pravi6 teq uprajneniq ne biva da spira6 izvednuj~stane li t'va budi sigorna #1 muskulite ti 6te se otpusnat #2 nqma da imanikakuv rezultat !
    Zatova sled kato minat 40te min. produlji s uprajneniqta si ,no s po-bano tempo i 4ak okolo 5 min. sled tva moje6 da si prei6 ko si 6te6!!! \/ [/quote]
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Повече от фен
    Първо си направи хранителен режим, после и такъв за спорт .. тия ограничения тип "ако успея" нямат никъв смисъл .. или го правиш или не .. 5-6 кг. се свалят за около 2 месеца, видими резултати в средата на втория месец ..

+ не трябва да тренираш всеки ден ..

napulno sum suglasna no,za da si na 100% dovolna ot rezultatite trqbva da trenira6 pove4e ot 40 minuti,za6toto tqloto 4ak togava po4va da stopqva mazninki.MN
    Абсолютно грешно .. кардио тренировката не трябва да е повече продължитеност от 35-40мин. ( + загряването ) защото след това тялото започва да гори мускулна маса ...
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

lalalalalalalalalalalalal
    Guest
    mnogo vajno ne6to v hranitelniq rejim e da ne qde6 3-4 4asa predi lqgane.ako si mnogo gladna i nemoje6 da zaspi6 ispii 1-2 4a6i hlatka voda ili v kraen sly4ai 3-4 lajici obezmasleno kiselo mlqko.

ako moeje6 dignbi seriite na stalbite do 3-4.

rezoltata 6te doide kakto kazvat drygite do mesec i polovina dva na sled tova ne trqbva da spira6.yspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си