- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ми обръща повече внимание
С гаджето ми(на 16) крием връзката си от класа ни,а вече ходим година и 3 месеца.Как да го накарам да ми обръща повече внимание в класната стая?Той няма нищо против но все 'забравя'.Мога ли да направя нещо по въпроса?
kato ste na po 16 za6to si kriete vryzkata?
Otiva6 i go celuva6 dokato ste v klasnata staq i si re6ava6 problema...
PP:da vi imam problemite..
Защото сме прости и той умира от срамПървоначално написано от Анонимко
ами след като той "забравя" ти си спомни беотиваш ри него,гушкаш си го,целуваш го
и така
няма смисъл да криете връзката си... не виждам причина за такива дейсвия
![]()
тогава ти защо си с него?! аз никога не бих ходила с човек, който се срамува от мен....Първоначално написано от lUpEz*16f
Наистина това с целувката е добро ... и той няма какво да направи ...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
не ми стана ясно само еднокак така криете връзката си от класа, пък ти искаш да ти обръща внимание там
и как изобщо човек може да "забрави" че приятелката му е до него
![]()
ох тие детински простотии вече взеха да писват честно!!!![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Тъпо е според мен да криете връзката си, защото така и двамата по този начин се измъчвате.И вие даже доста време сте я крили, аз например не мисля, че бих могла.
ем човек на мене отдавна са ми писнали.преди им се нервех, ма вече ме напушва на смях!Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Няма к`во да напиша повече
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
На 16, пък се държите все едно сте на 6..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ае стиа е... не бях чувал някой да крие връзката си от класа... това е гадно... просто... земи сериозно поговри с него :о) питай го от кво му е срам... бутни мо едно рамо ;о) или може би ще се "отрака " след време и сичко ш бъде точно![]()
Накурви се един ден..
Облечи някоя секси дрешка.. и ще видиш как на бързо ще вземе да те заобикаля само и само да не дойде някой друг да те занимае.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
a za6to da umira ot sram?vse pak ste gadjeta az sym 8mi klas i si imam gadje i ne me interesuva ni6ty daje daskalite me obsyjdat i nekfi takifa men ne me interesuva az gledam nii da sme si dobre i taka ina4e ako zapo4na da se saobrazqvam sys si4ki do kyde 6e stigna na si4ki da ugajdamПървоначално написано от lUpEz*16f
![]()
Ne Se RaDvaI KoGaTo VraGa Ti NaPraVi KrAchKa NaZaD,MoJe Da Se ZaSiLva!
kak moje da kriete vruzkata si tolkova vreme,vse pak ste na 16,ne vijdam za6to se sramuva ot teb,tupo eПървоначално написано от lUpEz*16f
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
да можеш...кажи му да не сте в тайна защото така много гадно като сте в тайна връзката ви малко по малко по4ва да угасва....
в класната стая сте, за да учите, не да показвате колко сте влюбениПървоначално написано от lUpEz*16f
![]()
боядисай си гъза в лилаво![]()
при мен помогна
успех
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
charlies_angel не тя, а той тряя си го боядиса. В средата червено, после бяло , а най-отвънка черно. За да може някой да му наели такъв шут, че да се осънзае кфо прай авера. Щото от такиа хора не да се хилиш, не да се смееш, не да ревеш през сълзи от смях ми тооГЛАВА БОЛИ вече.
Към авторката: Ако те обича, ще се съобразява с тебе, ако не те обича, тогава си загубила 1.5.г от времето си тоя човек!!!