- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Първата среща - къде да бъде и за какво да...
Искам да споделя с някого моята история:Аз съм 9ти клас,интелигентен съм имам всестранни интереси, спортувам...
Към 5ти 6ти клас бях модел, ходих по ревюта, снимки за
Visage и т.н. Общо взето бях харесван.
А от 2 години насам имам пъпки.Най-лошото е,че през тези 2 години постоянно пия антибиотици, мажа се с всякакви неща,дори трябваше да ме оперират, за да премахнат 1 киста под окото и нищо не помага. Най-добрата ми приятелка ми каза, че външният вид няма значене, но имам чувството че вече хората ме отблъскват и някакси загубих самочувствието си, което бях изградил и не знам какво да правя.
Та, стигна се до този момент, в който се влюбих в 1 момиче от моя клас. Тя ме нарича на галено име, като я погледна в часовете ми се усмихва и се държи мило с мен.(аз бях писал преди още една тема-http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87825&highlight= ) Така се развиха нещата, че не излязох нито с нея, нито с нея и приятелката й.
Като се видим в училище ще я поканя да излезем само 2мата през събота или неделя. Почти съм сигурен, че ще приеме. Но идва следният проблем-Първата среща!!! Къде мислите, че е най-добре? На пица и после разходка(привечер), на разходка в парка или просто на кафе?
А също така на какви теми може да си говорим?
Помогнете!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
1)za vyn6niq vid naistina ne se pritesnqvai 4ak tolkova
2) kyde da q izvede6 moje direktno da q pita6 dali ima predpo4iitaniq a ako nqma picariqta ne e lo6a ideq a sled neq i razhodka
3)na kakvo temi da si govorite -> ami obi4aini ne6ta koito sa vi vpe4atlili prez denq ili prosto q popitai za ne6to koeto vinagi ti e bilo interesno da nau4i6 ako se 4udi6 vse pak ot kyde da zapo4ne6 moje6 da q popita6 dali i haresva zavedeneito/hranata i t.n.
uspeh![]()
Имай кураж и самочувствие и пак я покани на среща.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
не мога да разбера кое ти е проблема?!пъпките, момичето или първата среща
![]()
виж, външния вид определено е от значение. и все пак ако момичето те харесва няма защо да се притесняваш. а първата среща... ми много сложно го правите с тия понятия честно казаноти отиваш просто да си поговориш на едно кафенце с нея и толкова! от там се започва вече
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Относно пъпките-много хора ги имат, пък имат гаджета.На мен не ми правят впечетление у някой.А за първата среща-независимо къде ще отидете е най-добре и най-важното да си прекарате добре, ден изпълнен с усмивки.Можете първо да отидете на пица, а после на разходка или обратното.
Trqbva predi vsi4ko da se nau4i6 da se haresva6 za da te haresvat i drugite.Prosto se otdai na emociqta i q izjivei bez predrasadaci...
Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto sa6testvuvat!!!
Еее не се притеснявай![]()
Това,че имаш пъпки...ми то е нормално на тази възраст! И се съмнявам,че само ти имаш...спокс
А относно момичето...явно и тя изпитва нещо към тебЗаведи я на някое хубаво местенце,където да можете на спокойствие да се видите...ако нещата потръгнат добре
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мойто момче това изказване за самочуствието ти не ми харесва...един човек който има истинско самочуствие,подплатено и на ниво,никога не би го загубил,да не говорим заради нещо преходно и не особено значително като външният вид...човек трябва да има саочуствие заради това което е вдействителност...имаш ли приятели,хора които държат на теб и те уважават,имаш ли малко ум в главата,имаш ли характер с който да се гордееш и най-вече сърце с което да обичаш няма повод да нямаш смаочуствие,ако си способен да помагаш на другите да се грижиш за близките и да не нападаш по-слабите то имаш повод да се наречеш пълноценна личност така,че забрави ги тези глупости за външният вид...той е преходен...той се променя и то лесно,но виж стойностния характер мн трудно се гради.Най-добрата ми приятелка ми каза, че външният вид няма значене, но имам чувството че вече хората ме отблъскват и някакси загубих самочувствието си, което бях изградил
По отношение на първата среща съвета ми е да я поканиш на кафе...някак си в пицарията на по една мазна пицичка не ми се струва толкова подходящо,а и обстановката някак си не е мн предразполагаща по-строга е...В кафенцето на по лафче по- бива,времето почна да се оправя слънцето грее,цъфналите дървета са около вас все повече кафенета изнасят масите навън все още не са дошли уморителните жеги,атмосферата би била по-ведра и спокойна.
Теми на разговор дал господ,а както се от едно даскало и още повече от един клас нещата стават лесни...със сигурност имате странни учители/съученици,зли учители/съученици,готини учители/съученици,които да обсъдите.Когато разговора вече е потръгнал повярвай ми няма да сезамисляш закакво да говорите,вие вче ще разговаряте по инерция,а и все пак тя не е някоя тухла насреща ти - тя също диша и най-вече мисли със сигурност и тя ще подеме тема за нещо което я вълнува или пък ще те разпита за теб самия за интересите ти в случай,че и тя те харесва.Не си споменал какъвтипе момичето и ми е трудно да предвидя евентуалното развитие (смисъл сррамежлива по бъбрива или?..) но със сигурност ако я накараш да се чуства добре ако я накараш да се отпусне разговорът ви ще потръгне
Успех \/
Това със самочувствието наистина не го бях формулирал както трябва. Може би по-добре щеше да стане- ПОНИЖИХ си самочувствието,а не изгубих го.
По скоро по-бъбрива.(смисъл сррамежлива по бъбрива или?..)
Мерси за съветите!!!
И какво общо има проблема с пъпките и проблема с момичето,че не разбрах?Май трябваше да се похвалиш,че си бил много харесван.За това на тия с високото самочувствие ще им кажа понякога да го ограничават да не стане нещо подобно катвото на теб ти се е случило![]()
По темата- Разказвай й смешни неща,питай я различни и интересни въпроси,дали вярва в любовта от пръв поглед и такива........Дръж се мило.Що за глупав въпрос,че как може да се държиш.Хвани и я пребии,а![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Тогава се стегни, вдигни си гащите и отивай да каниш момичето на среща! Няма да има проблеми, ако бъдеш пич! Другото го остави на СъдбатаПървоначално написано от shummi
![]()
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..