Moderated: Първата среща - къде да бъде и за какво да...
Искам да споделя с някого моята история:Аз съм 9ти клас,интелигентен съм имам всестранни интереси, спортувам...
Към 5ти 6ти клас бях модел, ходих по ревюта, снимки за
Visage и т.н. Общо взето бях харесван.
А от 2 години насам имам пъпки.Най-лошото е,че през тези 2 години постоянно пия антибиотици, мажа се с всякакви неща,дори трябваше да ме оперират, за да премахнат 1 киста под окото и нищо не помага. Най-добрата ми приятелка ми каза, че външният вид няма значене, но имам чувството че вече хората ме отблъскват и някакси загубих самочувствието си, което бях изградил и не знам какво да правя.
Та, стигна се до този момент, в който се влюбих в 1 момиче от моя клас. Тя ме нарича на галено име, като я погледна в часовете ми се усмихва и се държи мило с мен.(аз бях писал преди още една тема-http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87825&highlight= ) Така се развиха нещата, че не излязох нито с нея, нито с нея и приятелката й.
Като се видим в училище ще я поканя да излезем само 2мата през събота или неделя. Почти съм сигурен, че ще приеме. Но идва следният проблем-Първата среща!!! Къде мислите, че е най-добре? На пица и после разходка(привечер), на разходка в парка или просто на кафе?
А също така на какви теми може да си говорим?
Помогнете!!!