- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Първата среща - къде да бъде и за какво да...
Мойто момче това изказване за самочуствието ти не ми харесва...един човек който има истинско самочуствие,подплатено и на ниво,никога не би го загубил,да не говорим заради нещо преходно и не особено значително като външният вид...човек трябва да има саочуствие заради това което е вдействителност...имаш ли приятели,хора които държат на теб и те уважават,имаш ли малко ум в главата,имаш ли характер с който да се гордееш и най-вече сърце с което да обичаш няма повод да нямаш смаочуствие,ако си способен да помагаш на другите да се грижиш за близките и да не нападаш по-слабите то имаш повод да се наречеш пълноценна личност така,че забрави ги тези глупости за външният вид...той е преходен...той се променя и то лесно,но виж стойностния характер мн трудно се гради.Най-добрата ми приятелка ми каза, че външният вид няма значене, но имам чувството че вече хората ме отблъскват и някакси загубих самочувствието си, което бях изградил
По отношение на първата среща съвета ми е да я поканиш на кафе...някак си в пицарията на по една мазна пицичка не ми се струва толкова подходящо,а и обстановката някак си не е мн предразполагаща по-строга е...В кафенцето на по лафче по- бива,времето почна да се оправя слънцето грее,цъфналите дървета са около вас все повече кафенета изнасят масите навън все още не са дошли уморителните жеги,атмосферата би била по-ведра и спокойна.
Теми на разговор дал господ,а както се от едно даскало и още повече от един клас нещата стават лесни...със сигурност имате странни учители/съученици,зли учители/съученици,готини учители/съученици,които да обсъдите.Когато разговора вече е потръгнал повярвай ми няма да сезамисляш закакво да говорите,вие вче ще разговаряте по инерция,а и все пак тя не е някоя тухла насреща ти - тя също диша и най-вече мисли със сигурност и тя ще подеме тема за нещо което я вълнува или пък ще те разпита за теб самия за интересите ти в случай,че и тя те харесва.Не си споменал какъвтипе момичето и ми е трудно да предвидя евентуалното развитие (смисъл сррамежлива по бъбрива или?..) но със сигурност ако я накараш да се чуства добре ако я накараш да се отпусне разговорът ви ще потръгне
Успех \/