- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko 4asa nai mnogo ste izdurjali?
PItaneto mi e kolko 4asa ste izdurjali na sex?
nai mnogo sum izdurjal 1 4as i polovina!ama sum na 17 i si mislq 4e kat porasna she moga pove4e!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
emi s edno momi4ence/i az sum momi4e/se zabavlqvahme 6 4asa.
хохох моми4е с моми4е супер![]()
Най-много съм издържала 2 часа там с всичките му работи, обаче после съм адски протъркана.
Първоначално написано от Avtora
![]()
![]()
![]()
Възбудих се .........
епа бате тва е то си е направо за мастурбация"моми4е с моми4е "
![]()
кат се напиеш и като по4неш да е**ш направо забравяш да свьршиш
ДА да и после те боли кура я бегай бе хахаха 2 часа пфффффффф![]()
![]()
2 4asa i be6e mega qko
btw ChRiSTiaNo_07 tva na avatara ako si ti napravo 6e te shruskam i dai o6te snimki plsssssssssssssss![]()
![]()
2 часа издържам....случвало се е и по повече време,иначе 2 часа не ми мърдат
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
2 4asa i malko...posle e mnoo qko da trugne6 da hodi6![]()
xaxaxaxax
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
3 часа - 2 тека.. и то беше първия ни път. Беше ни интересно и на двамата. За това така се получи..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ми аз....2 часа ама само секс нищо друго![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Emi az moga da chukam i cql den ako stava na vupros......neshto mn qko sam bagnat tva si e proklqtie postoqnno da ti se klati........inache mackata sled 2 tek prosto neizdurja posledniq put q klatix 3 4asa i polovina i 1 sedmica karax samo na chikii...bila se proturkala![]()
![]()
![]()
Dobre de samo az li spq s momi4eta?
Nqma li i drugi macki koito da si padat po tova?
Ako ima , molq izkajete mnenie.
Az vi kazah 6 4asa.
Тцтцтцт големи атлети сте бе![]()
Аз пък не вярвам, че всички сте правили по 2-3-5 часа секс... айде с увертюрата може, ама все пак се пита за САМИЯ секс![]()
Аз не съм засичала... едва ли повече от половин час. Не си падам по дългия секс![]()
Mi 4esno kazano ne me interesuva dali mi vqrvash ama ne 3 4asa moga cql den da si q klatq moita...koftito e 4e nqma kade tolkova vremeПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
BTW ne 4e se hvalq daje naprotiv tva ne e mn hubavo non stop da ti se pravi sex...lelel kato se setq predi da po4neme da go pravime julix bastuna po 7-8 puti na den.Kakav li shteshe da e jivota bez jeni
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AgReSoR
![]()
![]()
=D> =D> =D>
Не знам, още не съм пробвал :P
Уау, голям чикиджия ще излезеш. Имаше ли мазоли по дланите?Първоначално написано от AgReSoR
Ami novoto mi gadje si e napravo nenormalen (ne 4e az ne sym). edna no6t sigurno me klati 7-8 4asa i svyr6ih 28 pyti. Posle ne me pitaite kak stnah ot legloto![]()