.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    somewhere over the rainbow...

какво правите когато....

здр.!искам да ви попитам как най-често признавате на човека които харесвате чувствата си към него/нея?имам предвид какво казвате как и т.н съжелявам ако темата не е за тук!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    никога аз първа не съм казвала на някой, че изпитвам чувства към него! не че не бих го направила ако се наложи, но просто винаги са ме търсили първи момчетата. и предимно са си показвали чувствата чрез целувка. единственото момче, което ми го каза в скайп беше сегашния ми приятел. макар че не одобрявам подобни признания в чата, него го оправдавам тъй като го бях рязала два пъти преди това и човека вече е бил наплашен
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами различните обстановки и ситуации изискват различни думи и държание.
    Аз най-често използвам "Баячка ми допадаш, ако искаш може да пробваме"..
    Или ако харесваш някого, можеш да му кажеш под формата на бъзик това, и в зависимост как ще реагира той/тя (дали ще го приеме като бъзик или насериозно) ще си напрайш извода.

Град
    somewhere over the rainbow...
    това с бъзика е яко като идея!!!

Ам аз не казвам нищо.По точно го показвам!Сприятелявам се с човека който ми допада....говоря си с него разбирам това което ме интересува...има много различни места където мога да го сваля..било в някой клуб или по дискотеките дори и в училище.. ще го хвана да потанцуваме,че го закачам - щипя за да види,че ме интересува и евентуално ако той има интерес ще ми отвърне по същия начин ... и тогава вече може да го без проблем!

Град
    софия
    и аз съм на мнение че е по-добре чувствата да се показват , а не да изстреляш някое любовно обяснение и да стреснеш другия.Ако се виждате по-често (от един клас сте, в една компания и т.н.)обръщай му/й пове4е внимание, говори си с него/нея, пусни някое и друго комплиментче, ама така естествено, а не нещо заучено и банално и най ве4е го наблюдавай,ако има нещо към теб ще ти го покаже и тогава ............ отивате на някое яко,ТИХО местенце и ти му/й казваш как се чувстваш ама пак не мн директно
    Аз съм на мнение 4е ако нещо ще става, не е нужно да се обяснява много,ами то просто се случва!

Покажи му, не му казвай нищо. Действията говорят повече от думите в такива случаи

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми .. нз.. много си зависи от обстоятелствата и ситуацията. В някои случаи съм доста срамежлива, в други по-отракана. Но никога не казвам гласно на някого, че имам симпатии към него. Просто се старая да го покажа..
    но по-често чакам него..
    не се знае де.. всичко си зависи от шибаните обстоятелства.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Никога не ми се е случвало да отида и да кажа на някой "ЕЙЙЙ,ама ако знаеш колко те харесвааааааааааааааааааа ааа?!?!?!" ... Винаги го показвам с отношение.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]никога аз първа не съм казвала на някой, че изпитвам чувства към него! не че не бих го направила ако се наложи, но просто винаги са ме търсили първи момчетата. и предимно са си показвали чувствата чрез целувка. единственото момче, което ми го каза в скайп беше сегашния ми приятел. макар че не одобрявам подобни признания в чата, него го оправдавам тъй като го бях рязала два пъти преди това и човека вече е бил наплашен
    ХА!абсолютно същото!
    Let The BEAT Control Your Body

Хъ
    Като гледам всички разправят как трябвало да се показва а не да се казва
    На кой му се занимава с глупости?
    Отиваш си при момата, говориш малко с нея излизате един-два пъти и й казваш "моме, може и да си усетила че чувствата ми към теб са повече от приятелски" или нещо в тоя стил
    Ако стане всичко е супер
    Иначе кръчмата е близо
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

aaaHaaa
    Guest

xaxa

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Хъ

Ако стане всичко е супер
    Иначе кръчмата е близо
    ako shte hoite kam krachmata i mene me izvikaite

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Нито той ми го каза, нито аз на него... нещата просто си станаха и нямаше нужда от думи, предполагам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Re: какво правите когато....

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    здр.!искам да ви попитам как най-често признавате на човека които харесвате чувствата си към него/нея?имам предвид какво казвате как и т.н съжелявам ако темата не е за тук!
    Аз даже не мога да преценя, кой харесвам и кой не...ти по какво разбра, че го харесваш този човек?!?!

Guest
    Az izpolzvam nai ge4e vizualniq konatakt...prosto ako go haresvam zadurjam malko po- dulgo pogleda si vurhu nergoviq :P Tva e super qko, za6toto tova e dosta po- vujdeistva6to ot dumi....A ako "iztrupne6 , kogato pogledite vi se sre6tnat , zna4i opredeleno 6e stane ne6to po- kusno ve4erta ....

Град
    on the dark side of the moon
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az izpolzvam nai ge4e vizualniq konatakt...prosto ako go haresvam zadurjam malko po- dulgo pogleda si vurhu nergoviq :P Tva e super qko, za6toto tova e dosta po- vujdeistva6to ot dumi....A ako "iztrupne6 , kogato pogledite vi se sre6tnat , zna4i opredeleno 6e stane ne6to po- kusno ve4erta ....
    Tva bqh az \/

Град
    sofia

Re: какво правите когато....

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    xaxaxa mi prebivam go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си