- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов
Здравейте скъпи приятели,искам да ми помогнете за един проблем.тази година уча в друг град и в ново училищте,в началото всчко беше супер,намерих си нови приятели и всичко останало просто беше страхотно.докато на един рожден ден едно момче от моя клас ми каза,че ме харесва,той е мн свясно,момче мн е мил и всичко останало.Но това е не проблема ние с него са разбирахме прекрасно,обаче момичето с което стоя на един чин също го харесва ма всъщност тя кои ли не харесва,всеки които и пусне(защото е малко надута и мн дебела направо закръглена)в началото нищто не и казахме,но то започна да става много очевидно.сега когато разбра си останахме приятелки,но не е както преди.тя се опитва да ни раздели по всевъзможни начини,но това момче ми каза че съм се променила много и ако не се оправя просто ще се разделим и толкова.но според мен моята съученичка му е напълнила главата с тия глупости.моля ви кажете ми какво да правя,защтото жече незнам!!!
Охх .. ама я недей да се затормозяваш с такива неща!Остави я да си приказва каквото иска ... само ти не се променяй спрямо момчето с което си ... никога неможеш да затвориш на хората устите!!!Кажи му ситуацията е кофти знам ... но ако искаме да сме заедно няма нищо да ни раздели .. камоли приказките на ....
Ако мислиш,че има смисъл говори и с нея!Ама според мен не и доставяй това удоволствие .... не и показвай,че ти пука и се дръж сега с приятеля ти добре ако мислиш,че го заслужава
![]()
дебелите хора са зло !
смърт за тях![]()
omg fa6ta6 q i pred celoto daskalo mlati6 ko 6te pri direktorkata kazva6 tq me pridizvika vinagi raboti![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
най-добре я остави да си говори,а ако не започни и ти да говориш за нея
все пак тя сама си го проси
![]()
![]()
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Детски истории..винаги ще има някой,който не те харесва.Явно момчето ти пък е още по-недорасло щом и се връзва на глупостите..
Бтв пише се "заЩото","училище",etc ...![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ami vij sq ne paradirai v daskalo s lubovta si izlizai s mom4eto po kafeta razhodki kino bowling billiard itn
Първоначално написано от Diva4e
мхм..А ако не стане -
![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Fat Lady's PWNED!![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Дръпни го настрани и поговори много сериозно с него.Кажи му каква в същност е тя, и ако той има чувства не трябва да те съди така, при положение, че истината е друга.
Да,много точно казано!Кажи му,че трябва да си имате доверие и щом е с теб следователно трябва да вярва не теб,а не на нея.Нали?Първоначално написано от Diva4e
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
А аз я съветвам да не прави така и да говори да нея глупости на него-Дори да са верни,той ще си помисли,че тя го лъже и лицемерничи и ще стане по-зле.Това само,ако нещата помежду им загрубеят.Първоначално написано от koalka
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!